Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já mám jednu takovou doma. Udělá se když jí hladím prsa a hraju si s jejíma bradavkama. Je to super, potom je dole pěkně mokrá, ale bohužel mě nenechá si sáhnout na její úžasný kozičky mimo sex, což mě pěkně štve, protože miluju její prsiska a strašně rád jí na ně jen tak sahám.
Já jsem v tomhle asi hodně atypická. Ale prsa mám naprosto necitlivá. Dříve jsem to ožužlávání vždycky nějak přežila (nechtěla jsem příslušné partnery ranit). Manželovi jsem to ale řekla a i když se nějaký čas snažil je probudit, tak to nakonec přijal jako fakt :) Na druhou stranu se mi asi přesunula nervová vlákna jinam a mám spíš problém se neudělat při sexu moc rychle (a to i při análním)
Jednou z kamarádkou pěkně jsme jí cucal a žužlal bradavky a hezky se z toho udělala
Jednou z kamarádkou pěkně jsme jí cucal a žužlal bradavky a hezky se z toho udělala
ahoj mila Susy, ja som Peter a dobre poznam co pises, mam milenku, ktora je zavisla na drazdeni bradaviek, vzdy mava pekny krasny orgazmus, mame spolu radi taky tantristicky sex, kde bradavky hraju vyznamnu rolu, Pekne sedime oproti sebe blizko tak, aby vsetky styri ruky boli na bradavkach a mohli dlho drazdit bradavky - jemne, tvrdo ... aj surovo, ... vzdy dojdeme k orgazmu, najma ked si drazdime aj genitalie, ak to mas rada, prid ma navstivit a skusime to spolu, som na tom zavisly:) pa, pusu na bradavky, Peter
Tohle je zajave tema. Mohu (celkem logicky) prispet jen teoreticky. Pokud se nepletu, tak nervy jdouci z prsou/bradavek se napojuji na stejnou "sit" nervu ktere vedou z pohlavnich organu. Takze pak asi zalezi na tom, jake predispozice k tomu zeny maji. Verim, ze se to ale da i nejak "naucit" viz kegelovy cviky, ktere ano, jsou o necem jinem, ale snad chapete jak to myslim
Verim, ze kdyby mi obe bradavky lizaly dve holky, zeny, udelam se i bez honeni penisu. Jenze zadne takove ochotne neznam. Ani jednu...
Kdyz mi nekdy jedna kolegyne bradavky lizala, zvlhnul mi.
Kdyz mi nekdy jedna kolegyne bradavky lizala, zvlhnul mi.
Ano, jde to. V případě propojení to v podstatě může být jakýkoliv bod na těle. Vyzkoušeno, mohu jen doporučit ;)
Propichovat jsem bradavky kamardadce na piercing a ona se při tom udelala
Dyt má obyč cecíky...........................................
Já když mám v ruce pěkný kozy tak mám taky dřív orgasmus.
Kamarádka mela orgasmus při tom když jsem ji bradavky propichoval
Mam vetsi a rekla bych,ze i dost citliva prsa, ale udelat se jen hlazenim? To fakt ne
Jj asi jen masírování bradavek nevyvolá orgasmus. I když jsou ženy hodně citlivá na bradavky. Lízání k tomu to už jo
Dobrá asi jsem to podal špatně. Určitě budou ženy které mají hodně citlivé bradavky. A tobě opravdu stačí prsty na bradavkách? Každopádně bych to chtěl vidět. Kdyby byla možnost
Já vím no musím si dobít kredit na druhé kartě. Zapomněl jsem ale dostanu se k tomu. Pak ho najdu někde?
Rozumím ti tak počkej já ti napíšu až se dostanu k dobití. Zítra počítám.
Já bych ho chtěl taky vidět...šlo by to na chvilku prosím ? :)
také jsem mel takovou a dokonce dokázala udělat kdekoli i při tancovaní mezi lidmi co to netušili
Také jsem ještě nezažil a to jsem na krásný vršek ujetý. Ale napiš a můžeme to vyzkoušet. Některé krásky to ale milují a co nechápu něktrým to dokonce i vadí.
Na tvůj inzerát holt odpovědět nemůžu (namám ty správné přepoklady), ale zkusit to můžeme a poté poreferujem ;-)
Na tvůj inzerát holt odpovědět nemůžu (namám ty správné přepoklady), ale zkusit to můžeme a poté poreferujem ;-)
Naprosto.

Orgasmus z drazdeni bradavek
Drazdeni prsou a orgasmus