Mě jednou načapala nějaká mladá holčina jak si u lesa v autě honím 😂 vůbec jsem ji neviděl.... jak mě viděla tak se zastavila a koukala...tak už mi to bylo blbý jak tam stála....tak říkám jdeš nebo si sedneš? Ona že by radši venku a že ať klidně pokračuji...tak jsem se opřel o auto začal jsem si ho pomalu honit a ona se nakonec přidala 😈😈😁
Je mi 24 let a jsem bisexuál. S bývalou přítelkyní jsme za ty tři roky vztahu souložili na mnoha nezvyklých místech, ale nikdo nás nikdy neviděl. Tedy alespoň myslím.. Teď už jsem přes rok sám a užívám si sexu jak se ženami, tak s muži.. Přesněji řečeno s kamarádem, občas se k nám přidá ještě jeden.. Máme rádi sex venku a minulé léto jsme měli menší příhodu.. To jsme byli dobrých 40 km od bydliště. U takového rybníčku, na kraji lesa.. Jeden kamarád ležel na zádech, já si na něj nasedl. Opřel jsem se o něj a on do mě hezky přirážel. Přitom mi masíroval koule. Druhý kamarád nademnou. Sál jsem mu koule. Zrovna v moment, když mi "oklepával" žaluda o jazyk, se pár metrů od nás objevilo několik cyklistů. Vedli kola.. My nepřestali, já si vzal kamarádovo péro do pusy.. Tak nás tam takhle viděli. Nic neřekli, přidali do kroku a neustále se dívali.. Byli tam chlapi i ženský. A za chvilku zmizeli z dohledu. Shodli jsme se na tom, že nás to vlastně ještě více vyrajcovalo.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj pojď si mě načapat ja celi nahý mastim někde v Teplicích péro v autě. Pro holku není problém fo
Jako sny dobré, jinak mimo realitu.
Nás nenacapali venku, ale v paneláku za výtahem v mezipatre. Dnes už manželka mě kouřila a já jsem ji stříkal do pusy a v tom vyšel o patro výše nějaký pán...manželka se odtrhla, ale nějak ji vyteklo sperma po bradě, které ji tam zůstalo, když dělala jakoby nic....pan se pousmál a šel dále, no prostě trapas. Dnes už se tomu jen smejeme
Ahoj jedno na čapani ani tak ne ják jedna kamera. Je to pár let zpět byli jsem s milenkou na pivku a málem salónku byl kulečník a my si to rozdali na tom kulečníku jenom že jsme si nevšimli že je nad námi kamera a díval se na nás celý lokal to byl trapas ale nakonec jsme to mu smáli a u ní doma pokračovali
Nás už někdo načapal mockrát, hlavně u vody. Nevadí nám to, pokud to samozřejmě nejsou nějací mládežníci, nebo rodina s dětmi. Nevadí, protože jsme doposud měli štěstí na lidi, co se nevtíráli a nebyli otravní. Naopak, často šlo o sympaťáka s kterým jsme výborně pokecali a dokonce byl i ochotný být účastníkem galerie. Je to docela vzrušující a proto i záměrně chodíme na místa, kde je velká šance, že na nás někdo narazí.neba místa, kde se tzv. Šmíráci vyskytují. Nikoho k sobě nikdy na sex nepřibíráme, ale rádi si ho v případě sympatií občas lehkou formou, ( doteky, orál ženě atd) zpříjemníme .😊
Tam se dá i koupat? Nebo se tam ještě těží? A co písková jezera naproti přes dálnici tam je to jak? Dá se tam někde koupat i bez plavek?
Jak píše :toner82 , koupat se tam dá, jestli ti jde ale o načapání buď sebe, nebo někoho, musíš jít na poloostrov od Předonína, tam se s tím počítá a je to takřka normální. Pokud půjdeš na hlavní pláž, nebo protější břeh, tak tam chodí rodiny s dětmi a nic takového tam nezažiješ. Jak to chodí za hrází, kde se těží nevíme, lidi se tam sice koupou, ale nikdy jsme tam nebyli.
Tohle je moc fantasmagorie nebo pohádka maje :-(
Mockrat jsem honil venku tak, aby nějaká dáma viděla... Nikdy se zadná nezeptala, jestli chci pomoci.
Většinou naopak, nadávky nebo odbočení na druhou stranu.
Ale sním o tom taky...
Mockrat jsem honil venku tak, aby nějaká dáma viděla... Nikdy se zadná nezeptala, jestli chci pomoci.
Většinou naopak, nadávky nebo odbočení na druhou stranu.
Ale sním o tom taky...
Tak většinou projdou, nebo projedou na kole dál, jen tak letmě se podívají. Jen jednou se stalo že stál asi 5m od nás a honil u toho. Jinak bych chtěla vidět ty fotky s fotopastí, vím o jedné kde se asi někdo pěkně pokochal s mojí roztaženou kundičkou pěkným výhledem na kozy)))
No jo.. za poslední 2 týdny jsme byli vyvalení v lese dvakrát, jednou kolem projely nějaké cyklobuzny a jednou borec na koni.. Nikdo to neřešil
Také mě to rajcuje, když mě přistihne žena nebo pár (pokud tím tedy nejsou pohoršeni....).
A na parkovišti u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku je na to dobré místo, ale jezdí tam často Česká i Městská policie. Tak bacha.
A na parkovišti u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku je na to dobré místo, ale jezdí tam často Česká i Městská policie. Tak bacha.
Tak to bych tě rád někde potkal 😈😀
Nas uz taky nacapali u lesa, na louce, na balikach slamy.... nikdy to neresime, jednou tedy pan s pani nadavali, ze jsme hovada a kdo vi co vse, rekli sme se kdyz se jim to nelibi, maji jit pryc a nekoukat, coz je urazilo a nabrucene odesli.... a jednou na louce klucina se psem, nakonec z toho byla fajn trojka, po ktere jsme hledali hodinu psa, ktery mu zdrhl 😂
A jinak casto divaci z povzdali a tak, ale to neresime, kdo chce at kouka, kdone at drzi hubu a pokracuje 🙂 o tom to preci v prirofe je - zmena a vzruseni z nacapani 🙂
A jinak casto divaci z povzdali a tak, ale to neresime, kdo chce at kouka, kdone at drzi hubu a pokracuje 🙂 o tom to preci v prirofe je - zmena a vzruseni z nacapani 🙂
Správný přístup
Myslím , že pokud člověk není na nějakém extra frekventovaném místě , tak to může být každému jedno a jak píšete , když už někdo načapá , pokud chce , ať se podívá když nebude rušit nebo se nějak vlezle vnucovat a kdo nechce , ať jde dál a hledí si svého , pokud mu zrovna nejste na jeho louce,kterou chce kosit
Jednou v létě mi napsal kamarádka jestli se nepojedem project na motorce. Hned sem si vzal mapu a hledal nějaký osamělí lom kde nikdo nebude. Přijeli jsme tam a lom byl oplocený ale díra vedle vjezdu byla . No a když jsme byli v nejlepším tak slyšim jak někdo řiká ,, Mámo no ,musíme počkat ,,
Přišel chlápek se svou ženou na ryby. Lom byl soukromej , ale byl v pohodě.
Přišel chlápek se svou ženou na ryby. Lom byl soukromej , ale byl v pohodě.
A já chodím po lesích a parkovištích abych někoho přistihl a mám smůlu. Máte nějaký typ nebo dokonce nějaká domluva . Rakovník Kladno Praha Beroun Plzeň. Dnes okolo 23h až půlnoci nebo tento víkend?
Tady nedaleko to stalo ženu rozvod a chlap(milenec) musel změnit práci...takové vzplanutí na vjezdu do lesa za hranicí vytěženého dřeva...všechno super nikdo nic neviděl..teda skoro...až na to že na tu hranici byla namířena fotopast aby to nikdo nerozkrádal...a kupodivu manžel(paroháč) pracoval u toho lesního spolku jako zaměstnanec...fotky v práci a později i ve vesnici...tak že ono to neskončí kolikrát dobře
Mě načapala hlídka M.Policie, když jsem honil u rybníka. Normálně mi to neva, když mě někdo pozoruje, ale tentokrát to takový rajc nebyl. Dodnes nechápu, kde se tam vzali.
Jo, parkrat stalo. Jeden starsi pan sel kolem se psem, jen prosel, my na chvili delali ze nic. A jednou na nude jsme byli za krem nacapani nejakym cumilem. Dokud koukal z dalky, bylo to ok, pak ale prisel primo k nam a jeste chtel bez jedineho slova osahavat zenu, tak jsme se sbalili a odesli. Takove drze vlezlouny nemusime. Asi jsme byli videni vickrat (hlavne pri foceni, nikoli sexu).
Mě to jako kandaulistu naopak vzrušovalo nejvíc, když byl někdo odvážný a přišel honit až k nám. Nebo si i sáhl na ženu, připadně ji u vody i ošukal a vystříkal... Silný zážitek.
Dej vedet az nekde budete, rad se prijdu podivat :))
Jo, takové situace jsou super! Vím, o čem mluvím.
To je v pořádku, ukázat se to musí!
Ahoj ,my si to rozdávali na pláži na Lhotě vecer . Sledovalo nás tam několik chlapů.. uzili jsme si to
Tak my s pritelkyni jsme na podvecerni projizdce na kole neznamou krajinou zastavili u rybnika a pri svlekani ke koupeli to na nas prislo. Breh byl beze stromu a siroko daleko nikdo. Ona se oprela o ram kola a ja ze zadu ... Kdyz jsem se do ni udelal a kapalo z ni semeno, kousek za nami prochazela chlapik jakoby nic. Kde se tam vzal je zahada ... Co se dalo delat, stalo se, priroda ...

Načapání venku
Už se vám někdy stalo?