Choď k urológovi. Pravdepodobne ide o bežný jav, no je potrebné aby odborník vylúčil závažnejšie diagnózy. Ak nemáš bolesti, tak by to malo byť v poriadku, ale aj tak si naplánuj návštevu urológa. Prevencia je dôležitá hlavne po 40ke aj keď sa cítiš zdravý.
Najhoršie čo možeš urobiť je diagnostikovať si chorobu cez Google, liečiť sa cez bádateľa, modrých koníkov a cez všeliakých ezo-fašo-"alternatívnych" medicinmanov, či internetových šarlatánov.
A stránka Amatéri nieje lekárske sympózium, ale volnočasová stránka pre ľudí s kladným vzťahom k sexu a sexualite. Tak držím palce.
Najhoršie čo možeš urobiť je diagnostikovať si chorobu cez Google, liečiť sa cez bádateľa, modrých koníkov a cez všeliakých ezo-fašo-"alternatívnych" medicinmanov, či internetových šarlatánov.
A stránka Amatéri nieje lekárske sympózium, ale volnočasová stránka pre ľudí s kladným vzťahom k sexu a sexualite. Tak držím palce.
Ziadny doktor ta na dialku na zaklade opisu nevysetri a nestanovi diagnozu. Objednaj sa na vysetrenie a budes mat klud
čo s tym ma zase matovič,stažnosť pošli do činy,tam sa začal problem
Ja mam take niečo na laom semeniku a doktor mi davno vravel že je to niečo ako krčova žila,da sa to operovať ale vraj netreba.Od vtedy uplynulo 30 rokov a je to tam stale.A to bol kapacita urolog

uzlina
Vie niekto poradit?