Cestou z práce byla opuštěná firma, víceméně malá budova a byla přístupná. Příšerný bordel. Jezdím z práce s jednou kolegyní na kole a jednou, že se tam podíváme. Procházeli jsme zdevastované kanceláře. Kolegyně se mě dlouho líbila a najednou pohledem na tu její krásnou postavu a ten zadeček a při představě co by se tam dalo dělat, mě ten můj neuvěřitelně ztrdnul, což se v kraťasech nedalo schovat. Kolegyně si to všimla, přikročila ke mě, chytila mě ho a začala mě líbat. Já ji strčil ruku pod kalhoty a přes kalhotky jsem cítit jak je vlhká. To ji ještě více navnadilo a skončilo to vzrušujícím sexem. Byla asi tak nadržená, že mě do své jeskyňky pustila bez gumy, protože jsme ji stejně neměli. Takhle mě dlouho nestál a jak to krásně čvachtalo. Od té doby jsme se tam dost často stavovali a bylo to nádherné období. Ale bohužel před pár měsíci to zbourali a měli jsme utrum. Samozřejmě hledáme jiné místo a něco jsme už našli.
V našem okolí máme takových prostor dá se říct i dost, ale když to člověk zveřejní tak hrozí to ,že ty místa budou víc navštěvovaná jen lidma co se jdou podívat na prostor a časem se z toho stane pomalu Václavák,bez chvíle klidu.. ovšem jedno nebo dvě místa kdyžtak poradit můžu ;) jednalo by se o opuštěné podzemní prostory, dříve sloužící jako dul a nebo o staré vojenské objekty .
Vydržte,za pár měsíců bude prostor dost,s pomocí vlády pár firem padne....
Nevím jak u Vás , ale taky jsme našem okolí takové místo hledali na nafocení galerky,ale moc jich není.My objevili dvě , jedno ale je špatně přístupné bez žebříku a přitom hodně frekventované v okolí lidma a druhé zase bylo po bezdomovcích a to taky nechceš :-) A ty skutečně skryté a opuštěné si lidé moc nevyzrazují , viz třeba některé skupiny na FB.

Sex v opuštěných budovách
Typy na staré a opuštěné domy.