Questo post è stato eliminato dall'utente.
nebolí to, ale mě osobně to nic neříká. nevím jak to vnímá muž ale pro nula nula nic. ale když to partner chce podržim i když anální orgasmus určitě nikdy mít nebudu.
Gezolle Gezolle ty až dostaneš rozum, tak se to všichni dovime, protože to zatřepe s planetou Zemi tak silně že ti popadaji ty metry co maš na měřeni šulina z police
První anál mám za sebou asi ve 20... S tím, že je to přeci špatně, že jo, zadní dirka se takhle nepoužívá... ale co bych pro mého chlapa neudělala...;)) No a byl to asi nejlepší sex v tu dobu, co jsem zažila... Teď to mam ráda ;) čím víc jsem vzrušená, tím víc to chci... ;) noo a teď to je dost často ;) můžu mit vlastně jenom to ;)) bez zasunu do kundicky ;)
Na věku, v mém případě, fakt nezáleží ;)
Na věku, v mém případě, fakt nezáleží ;)
Vždycky se musím smát, jak někteří muži předpokládají, že kvůli nim se planeta přestane točit, slunce začne vycházet na západě a ženy, které nemají rády anální sex, jej pro ně podstoupí a ještě se u toho budou tvářit nadšeně.
Ne, pokud chceme potěšit svého partnera, oblečeme si krásné prádlo, případně si necháme nastříkat na prsa, ale nebudeme podstupovat něco ve stylu nuceného análního sexu jen proto, abyste byli šťastní.
ALE - pokud si užíváme anální sex, jedno jestli z toho máme orgasmus nebo ne, třeba jen máme citlivá místa v oblasti análu, tak to děláme pro sebe. Ano, spoustu vzrušení přichází ze společného vzrušení, ale není to ta jediná věc, díky které jsme mokré. Nás nedělá mokrý váš ztopořený penis. Nás dělá mokré to, že spolu souzníme a společně provádíme věci, které jsou libé oběma stranám.
Ne, pokud chceme potěšit svého partnera, oblečeme si krásné prádlo, případně si necháme nastříkat na prsa, ale nebudeme podstupovat něco ve stylu nuceného análního sexu jen proto, abyste byli šťastní.
ALE - pokud si užíváme anální sex, jedno jestli z toho máme orgasmus nebo ne, třeba jen máme citlivá místa v oblasti análu, tak to děláme pro sebe. Ano, spoustu vzrušení přichází ze společného vzrušení, ale není to ta jediná věc, díky které jsme mokré. Nás nedělá mokrý váš ztopořený penis. Nás dělá mokré to, že spolu souzníme a společně provádíme věci, které jsou libé oběma stranám.
Užší je. Ale když se mu pekne povenujes. Nehrne se tam jak do výprodej. Tak já nevím. Rozhodně užší než nebyl . A to se mi povedlo ne jednou. Ne hodnekrat .
Nesmysl!!! Vek s tim nema absolutne zadnou souvislost!!! Jsou zeny, ktere si jej neuziji ani v padesati a naopak jsou zeny, ktere si jej vychutnaji v jakemkoliv veku. Ja osobne jsem potkal zenu, ktera si jej uzivala hned od poprve ( bylo ji sotva 14 a mela stesti na citliveho (ktery ji nejdrive poradne vylizal kundicku) a s mensim...) a to natolik, ze o vaginalni panenstvi prisla dokonce az v jednadvaceti....

Anální sex u žen!!
Diskuze na téma jak se ženám libi anal.