Ahoj. Isla by si zajtra na strkovnu
Mne sa páčia. No je jazierka v okolí... jedno chcem pozrieť ešte som tam nebol .. hrubý Šúr... A vzadu ... vyzerá to zaujamve...
No takze, od pola sa da ist popri plote a kde plot konci a zacina navezena hlina sa da prejst do arealu celkom vzadu v rohu, sbs som si vsimla az ked som teraz odchadzala vyzera to tak, ze o 19 ma prvu obchadzku, na vode sa stale tazi ale je to daleko od brehu a nejako to nerusi. Myslim si, ze ak tam clovek nebude nejako vystrajat alebo robit neporiadok, tak vas vyhadzovat nebudu, ak si vas vobec vsimnu. Skor by som sa obavala toho, ze ked sa tam nahrnie vela ludi, tak to uz moze niekomu vadit
Veľmi pekne je na Kosariskach 😉👍 strkovna pri Miloslavove je súkromný pozemok, takže časom tam nebude prístup už vôbec.
Pri Vinohradníckej nie, tam aktívne prebieha ťažba a je to oplotené a zrejme aj strážené. No podobné štrkoviská sú na opačnej strane, smerom ku Štvrtku, kde je už ťažba štrku ukončená. Krásna čistá voda a veľa plytčín. Breh ja bez úprav, ako každé "divoké" štrkovisko.
Jedine na Košariská sa dá ísť... Ale sú aj iné jazerá na opaľovanie keď tak.. :)

Miloslavov strkovna
Opalovanie