Je to super! Jde to dělat i sám, mně vyhovuje Aneros. Doporučuju i jako nažhavení před sexem, prostě s tím chodit po bytě, nebo ve sprše a tak, skvěle to nažhaví.
Výrazně intenzivnější je přímá masáž tenkým zahnutým vibrátorem s roztaženým análem, ale to už chce fakt profi vybavení.
Výrazně intenzivnější je přímá masáž tenkým zahnutým vibrátorem s roztaženým análem, ale to už chce fakt profi vybavení.
Zažil jsem tantrickou masáž, která dokáže nabudit nekonečný orgamus. Prakticky se jedná o intezivní dráždění semenných váčků a ampulí chámovodu umístěných nad prostatou a orgasmus travá tak dlouho, dokud masérka nemá unavené prsty a udrží potřebný tlak na tyhle orgány a to může být klidně i půl hodiny. To je asi ta nejpříjemnější věc, kterou jsem v životě zažil, prostě nádhera!!!!!!!!!!!!!
Silně mne vzrušuje představa zasunutí do roztomilé prdelky, ale protože se nedaří realizovat, tak mne zajímalo jaké to je. Jednou jsem si zavedl uměláka a erekce byla excelentní. Párkrát jsem se projel a bylo zajímavé, ale bylomjen takové lehké přijíždění. Až jednou jsem pokračoval a čekal co bude. Takový orgasmus jsem nikdy nezažil. Po zklidnění jsem si to zopaknul a bylo to ještě silnější. Až se mi přestala třást kolena zavedl jsem potřetí a to jsem šel do mdlob. Netušil jsem, že bez honění a výstřiků lze dosáhnout tak silneho uspokojení.
Ahoj rad bych masaz zkusil hrozne me to laka
Předsudky hoďtě za hlavu, pokud je vám něco příjemné, tak proč to nezkusit. Mě už dlouho vzrušoval orgazmus pouhým drážděním prostaty a včera se mi to poprvé povedlo a byl to snad nejpříjemnější pocit, co jsem kdy zažil. Neskutečně intenzivní a navíc dlouho trvající, jiné než klasický orgasmus a navíc jsem mohl pokračovat dál, udělal jsem se dvakrát jen přes prostatu a pak si ho ještě vyhonil, bylo to úžasné.
Ale hlavně se nesmí zapomínat na hygienu a čistotu.
Ale hlavně se nesmí zapomínat na hygienu a čistotu.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bacha !
Tady bych byl opatrný. Stěna močové trubice je náchylná k poranění. Ale hlavně si můžete zanést infekci, která je sakra nepříjemná. A to platí právě zejména po překonání svěrače pánevního dna pod prostatou.Až sem to většinou projde bez následků (i když i to je bez záruky).
A nejen to. Může být i nebezpečná, pokud postupuje dál. Dál to je dvěma směry: Do vnitřních genitálií (může způsobit neplodnost) a do ledvin (nebezpečné).
Minimálně užijte brusinkový extrakt a dostatečně pijte.
Tady bych byl opatrný. Stěna močové trubice je náchylná k poranění. Ale hlavně si můžete zanést infekci, která je sakra nepříjemná. A to platí právě zejména po překonání svěrače pánevního dna pod prostatou.Až sem to většinou projde bez následků (i když i to je bez záruky).
A nejen to. Může být i nebezpečná, pokud postupuje dál. Dál to je dvěma směry: Do vnitřních genitálií (může způsobit neplodnost) a do ledvin (nebezpečné).
Minimálně užijte brusinkový extrakt a dostatečně pijte.
Mám několik análních hraček. Víte někdo, jak dlouho si tam ty hračky můžu bezpečně nechat a chodit s nimi zastrčené v análu třeba i do práce apod.?
Ahoj, neznáte v okolí Frýdku, Ostravy, Havířova někoho kdo provádí masáž prostaty. Nejlépe akreditovaná masérka. Pište mi do vzkazů. Dík
možná ano... co by sis představoval konkrétně? máš už zkušenost?
Ahoj, masaž prostaty je skvělý zážitek, o hodně umocňuje klasický orgasmus. Někdo to skousne, někdo ne. Ale chce to se hezky uvolnit a nebát se toho. Kdyby někdo chtěl vyzkoušet skvělou masáž prostaty, tak vřele doporučuji eroticke-masaze8.webnode.cz. Moc hezká a milá masérka Niky, zde na amaterech nick lea650.
kaslite na teoriu ...treba prist vyskusat realne...
Som masér. Mám masérsky kurz. Ponúkam klasickú masáž a reflexnú masáž chodidiel.
Mam Nexus Vibro. Bol sice drahy, ale jeho kupu nikdy nelutujem. Na drazdenie prostaty musi byt clovek uvolneny a musi mat na to chut. Najlepsie je to v sprche ked klacis a zospodu ti na uzdicku penisu prudi tepla az horuca voda zo sprchy. A potom uz len staci sa ponorit do tajov spoznavania vlastneho tela a zazit orgazmus aky si este nepoznal. Tak dva tri krat silnejsi.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Posilam mou zkusenost. Automasaz prstama nevede k cili. Jsou moc kratke a po zasunuti ve spatnym sklonu, trochu to jde na bobku zepredu prostrednickem, lepe vklece palcem zezadu ale to musi byt clovek velmi pruzny. :) osobne mi nejlepe funguje pomucka Porator vleze na zadech. Nenech se odradit prvotnim nezdadem trvalo me rok nez jsem konecne nasel idealni zpusob jak to delat, aby to byl super orgasmus i s vyronem semene. Ale stoji to za to. Je to totiz mnohem jine intenzivnejsi celotelove a delsi a predevsim to jde mnohokrat opakovat. Jista analogie mezi vaginalnim a klitorialnim orgasmem. Bez dukladneho vyplachu strev a masivni lubrikace je to vsak dost o nicem a dost to boli, protoze aby to dobre fugovalo musi byt sverac uvolnen a predevsim tam nesmi byt zadny bordel, ktery drhne. :)
Dekuji za cenné rady. Už jsem to začal vcelku vzdávat :-) ale dodali jste mi chuť to zkoušet dal. :-) tak uvidíme. Doufám ze to úsilí za to stojí.
Nejsem sice schopný odpovědšt konkretně Vám, ale alespoň odhad.
Prostata je ve větší hloubce, takže býva obtížné pro jedince samotného na ni dosáhnout prsty.Je to jeden z hlavních důvodů použití pomůcek (a to je zase jeden z důvodů, proč je to spoustě lidí proti mysli).
Pokud to nechcete vzdát, asi budete muset po nějaké pomůcce sáhnout.Základní doporučení jsou asi taková:Průměr tak na dva prsty, délka alespoň 25 cm, tupý, zaoblený konec.Použijte dva kondomy a lubrikaci, která je nepoškodí (ne olej, nebo mastný krém).Těch 25 cm se zdá dost, ale je to spíš málo.Nejde totiž o vlastní "účinnou délku", ale o možnost dobrého úchopu rukou, ne jen tak sotva nezi dva prsty.To proto, že je prostata od vstupu - no řekněme na délku prstu - a to je pro přiměřený tlak dost velká páka.Pro přestavu si vezměte třeba pravítko, uchopte ho do jedné ruky a naplocho (nebodat!) jím zatlačte do dlaně druhé ruky.Zjistíte, že ruka, která pravítko drží, musí k dosažení celkem malého tlaku použít docela velké síly.Vyplývá z toho taky, že se nástroj nesmí dát lehce zlomit, natož aby z něj byly střepy! Na lahve raději hned zapomeňte.
Teď je také jasné, že budete v reálu používat tlak boku pomůcky směrem dopředu, nikoliv jeho špičku a o tu tedy musí být nástroj fakticky delší.
Snad vám tenhle krátký komentář pomůže.
Prostata je ve větší hloubce, takže býva obtížné pro jedince samotného na ni dosáhnout prsty.Je to jeden z hlavních důvodů použití pomůcek (a to je zase jeden z důvodů, proč je to spoustě lidí proti mysli).
Pokud to nechcete vzdát, asi budete muset po nějaké pomůcce sáhnout.Základní doporučení jsou asi taková:Průměr tak na dva prsty, délka alespoň 25 cm, tupý, zaoblený konec.Použijte dva kondomy a lubrikaci, která je nepoškodí (ne olej, nebo mastný krém).Těch 25 cm se zdá dost, ale je to spíš málo.Nejde totiž o vlastní "účinnou délku", ale o možnost dobrého úchopu rukou, ne jen tak sotva nezi dva prsty.To proto, že je prostata od vstupu - no řekněme na délku prstu - a to je pro přiměřený tlak dost velká páka.Pro přestavu si vezměte třeba pravítko, uchopte ho do jedné ruky a naplocho (nebodat!) jím zatlačte do dlaně druhé ruky.Zjistíte, že ruka, která pravítko drží, musí k dosažení celkem malého tlaku použít docela velké síly.Vyplývá z toho taky, že se nástroj nesmí dát lehce zlomit, natož aby z něj byly střepy! Na lahve raději hned zapomeňte.
Teď je také jasné, že budete v reálu používat tlak boku pomůcky směrem dopředu, nikoliv jeho špičku a o tu tedy musí být nástroj fakticky delší.
Snad vám tenhle krátký komentář pomůže.
Ja si obcas prezenu prostatu tiez a ejakulaciu bez ruk sa mi este nepovedla :) Ale pekne s toho vytecies ani nemusis mat penis stoporeny. Ak sa ti podari najst prostata tak tecies aj s ovislym penisom co je zaujimave ale ide ti to len s prostaty. Uplnu ejekulaciu stoporeneho penisu len pri masazi prostaty som nedosiahol a ani nemam tucha ako to urobit. Ak niekto vie ako striekat pri masazi prostaty tak uvitam navod :)
Tak tohle už je trochu dál, než byl začátek vlákna, dosud se mluvilo jen o prostatě.Podíl produktu prostaty ve spermatu je ale asi něco přez 25%.Podíl semenných váčků je okolo 70%, tedy víc než dvojnásobek.Spermie a bolbouretrální sekret jsou do 5.%.
Pokud tedy ze sebe chcete dostat masáží víc, musíte vymasírovat semenné váčky.Připomínám, že je to párový orgán naléhající na zadní stěnu močového měchýře.Zatímco prostata má celkem pevnou konzistenci, semenné váčky jsou jemnější.Při stištění prostaty nemá tedy sekret možnost se v prostatě moc přemísťovat (vyboulit prostatu někde stranou) a navíc má prostata dost vývodů (http://fr.wikipedia.org/wiki/ Fichier:Prostate_et_vesicules_ seminalesFl.jpg) - a tak celkem ochotně míří ven.Váčky mají každý jen jeden vývod se svalovým uzávěrem a jejich stěny tak pevné nejsou.Uzávěr tvoří vlastní svěrače, prostata a svaly pánevního dna pod prostatou.Navíc záleží hodně na náplni měchýře.Nejen, že tvoří podložku, ale také rozhduje o umístění váčků.S rostoucí náplní jsou vějířovitě vychylovány do stran a dolů.Z pohledu toho, o co se snažíme je tu ještě jedna pikantnost a to sice, že právě prostor měchýře mezi nimi je z velké části zodpovědný za detekování míry jeho náplně (trigonum), takže, když zatlačíte, má to následky ;-).
A teď k dosažitelnosti: konečník má příčné záhyby, takže to, že nástroj "narazí a nejde to dál" není konečná, ale cpete se do slepé uličky záhybu.Abyste se snadněji dostali přes jejich okraj, chce to nástroj s "hlavicí" tak asi 3, nebo i víc cm a to už každý nezkousne.Před akcí je nutností klystýr, jinak to není jen nechutné, ale i nebezpečnější.Některé drobnější záhyby nejspíš poškodíte a není do, byť drobné rány, nechat hned vnikat nečistotu.
Takže teď už přibližně víte, jak na to.Musíte mít nějakou náplň v měchýři a při tlaku nástroje tlačit proti němu (tím zpevníte pánevní dno).Smiřte se s tím, že může uniknout trochu náplně měchýře.Můžete proti tomu sice bojovat, ale pak nebude masáž tak úspěšná.Dále je klíčovou věcí dostatečná lubrikace, jinak se odřete.Dostatečná znamená hoodně.A pak už jen zkoušet...
Pokud tedy ze sebe chcete dostat masáží víc, musíte vymasírovat semenné váčky.Připomínám, že je to párový orgán naléhající na zadní stěnu močového měchýře.Zatímco prostata má celkem pevnou konzistenci, semenné váčky jsou jemnější.Při stištění prostaty nemá tedy sekret možnost se v prostatě moc přemísťovat (vyboulit prostatu někde stranou) a navíc má prostata dost vývodů (http://fr.wikipedia.org/wiki/ Fichier:Prostate_et_vesicules_ seminalesFl.jpg) - a tak celkem ochotně míří ven.Váčky mají každý jen jeden vývod se svalovým uzávěrem a jejich stěny tak pevné nejsou.Uzávěr tvoří vlastní svěrače, prostata a svaly pánevního dna pod prostatou.Navíc záleží hodně na náplni měchýře.Nejen, že tvoří podložku, ale také rozhduje o umístění váčků.S rostoucí náplní jsou vějířovitě vychylovány do stran a dolů.Z pohledu toho, o co se snažíme je tu ještě jedna pikantnost a to sice, že právě prostor měchýře mezi nimi je z velké části zodpovědný za detekování míry jeho náplně (trigonum), takže, když zatlačíte, má to následky ;-).
A teď k dosažitelnosti: konečník má příčné záhyby, takže to, že nástroj "narazí a nejde to dál" není konečná, ale cpete se do slepé uličky záhybu.Abyste se snadněji dostali přes jejich okraj, chce to nástroj s "hlavicí" tak asi 3, nebo i víc cm a to už každý nezkousne.Před akcí je nutností klystýr, jinak to není jen nechutné, ale i nebezpečnější.Některé drobnější záhyby nejspíš poškodíte a není do, byť drobné rány, nechat hned vnikat nečistotu.
Takže teď už přibližně víte, jak na to.Musíte mít nějakou náplň v měchýři a při tlaku nástroje tlačit proti němu (tím zpevníte pánevní dno).Smiřte se s tím, že může uniknout trochu náplně měchýře.Můžete proti tomu sice bojovat, ale pak nebude masáž tak úspěšná.Dále je klíčovou věcí dostatečná lubrikace, jinak se odřete.Dostatečná znamená hoodně.A pak už jen zkoušet...
Já to dělám tak, že si ho trochu nahoním. Do zadku si strčím uměláka a dráždím si prostatu. Penis tlačím u kořene prstem kolmo dolů proti erekci a pokrčím se mírně v kolenou. Musíš najít tu správnou pozici. Pak jen rychle dráždit prostatu. Jde to i když si budeš honit místo mezi kulkama a análkem. Orgasmus je trochu jinej než při sexu nebo hoňce, ale hlavně je hooodně mokrej... :)
Skus prud vody zo sprchy zospodu zaluda.
pro případné badatele:Konečník má kromě vnějšího svěrače (ten je vlastně složený ze dvou - to jen na okraj) i svěrač na vstupu - ten ho odděluje tlustého střeva.Tehle "horní" svěrač každý zná - jen o tom neví.Když se otevírá, tak cítíte, že už vám "troubí v zatáčce" jak obsah naplňuje konečník a většina lidí zrychlí krok.Po vykonání potřeby se svěrač uzavírá a v konečníku je téměř prázdno - zbývá obvykle jen jeden, dva, bobky.Ty je možné použitím vlažné vody vypláchnout a cesta je volná.
Dále je ale popravdě nutné dodat, že dráždění konečníku obvykle vyvolá i akci tlustého střeva...lze zmírnit podáním Imodia.Pokud ovšem nepůjde jen o kratší akci, vyplatí se klystýr tak hodinu až dvě předem...mimochodem - ten zavodňuje a objem spermatu je pak o něco větší.To už jsem ale trochu za hranicemi tématu.
Dále je ale popravdě nutné dodat, že dráždění konečníku obvykle vyvolá i akci tlustého střeva...lze zmírnit podáním Imodia.Pokud ovšem nepůjde jen o kratší akci, vyplatí se klystýr tak hodinu až dvě předem...mimochodem - ten zavodňuje a objem spermatu je pak o něco větší.To už jsem ale trochu za hranicemi tématu.
Ja bych jen dodal, ze zatimco nekteri doporucuji jist stravu, ktera "stavi" (jako treba cokolada), moje zkusenost je naopak takova, ze je potreba jist stravu, ktera podporuje perstaltiku (predevsim velke mnozstvi zeleniny). Po stavive strave je obsah strev lepivy a ani klistyrem ho nemusite dobre vymyt. Po strave s vlakninou je sice ve strevech vice, ale kdyz si dojdete na zachod, je vsude dokonale cisto.
No a ještě nezbytná nutnost - lubrikace.Jinak to múže být "pěkně" nepříjemné.
To vázne nikdo nemá zadnou zkušenost?
Dělám masáž prostaty spolu s masáží těla cca deset let a není to jen o masáži tohoto orgánu který ovlivňuje sexuální život muže / erekce, ejakulace /. Mnoho mužů ani netuší že kolem konečníku /rozeta/ má mnoho erotogenních zón a bodů,často to zjistí až na masáži ,protože partnerky se tohoto místa štítí .Nejde jen o to zastrčit něco do konečníku. Ta masáž má svůj postup.Co se týče zdravotní masáže prostaty když jí dělá jiná osoba tam pomůcky nejsou žádané protože aby byla masáž účinná musí se prostata nahmatat prstem /v rukavici /a i rozmasírování vede určitými směry a pohyby prstu /krouživé/. Ta masáž je příjemná do cca 20 minut a je fajn když je spojena s masáží a celkovým uvolněním těla.
Tak ne každý se hrabe v prdeli...
Já dělám pouze masáž, bez prostaty. Nechci se hrabat v ...
Niekde som cital ze to nielen je prijemne na pocit ale aj liecive nakolko sa touto masazou prekrvuje prostata a tim aj je lepsie vyzivovana a tim menej hrozi choroba ci ine neduhi neviem to posudit naolko nie som odbornik ale rad by som poznal nazor povedzme lekara ci naozaj to moze pomoct aj ked si myslim ze kazda masaz pre organizmus je uzitocna.
Dobrý den
V Japonsku je masáž prostaty proplácena zdravotní poišťovnou a dělají ji lékaři.Zde je odkaz na článek http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-zdravi-zdravi/53246/japonsti-muzi-chodi-za-urology-na-masaz-prostaty.html
V Japonsku je masáž prostaty proplácena zdravotní poišťovnou a dělají ji lékaři.Zde je odkaz na článek http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-zdravi-zdravi/53246/japonsti-muzi-chodi-za-urology-na-masaz-prostaty.html
NEXUS je super!! http://www.lhshop.cz/lhshop/es hop/2-1-Analni-hracky/4-2-Anal ni-drazdidla/1/9/0/

Masáž prostaty
Nejaké zkušenosti? Pomůcky?