Taky mě to pobavilo.😁 Důležité jsou ruce, jazyk, prsty a jak to vše ovládá. 14 cm je prý průměr i když jsem měla vždy větší. Ale to neznamená, že by mě to vadilo....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jen bych ještě doplnil, co se toho klidoveho stavu týče, podle toho se nedá velikost odhadovat. Jsou totiž dva druhy chlapů. Jedni mají v klidu mnohem menší penis než v erekci, o 50 i více %. Jiní zase v klidu mají skoro stejně velký penis jako při erekci, dost často to jsou právě černoši. Pak si neznalý člověk mysli, že když má někdo v klidu hodně tak bude mít obra v erekci, ale nemusí tomu tak být. Ve výsledku ten kdo má v klidu 10cm může mít v erekci víc, než někdo kdo má v klidu třeba 15cm.
Myslím, že český ekvivalent není. Nebo já na něj ještě nenarazil. Dost pravděpodobně hlavně proto, že většina lidí nemá ani potuchy, že něco takového existuje.
Aspoň někdo tu má rozum a ví jak to ve skutečnosti je a netrpí bludy. Tleskám
I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo. jem nesmí být moc velké jeviště.
Já mám doma 13.5 cm a naprosto mi vyhovuje. Měla jsem za svůj život řekněme od 10 cm po 20 cm a ty velký mi prostě nikdy neudělali tak dobře jak menší. Ale názor pana Gezolla mi přijde jak ze zadku. Ženy co napíšou že chtějí menší podle tebe lžou? Ty jsi hrozný hlupák. Život není černobílý, jedna chce velkého jiná zase ne. Vždyť neexistují žádný všeobecně platný pravidla že každá chce to samé bože. Každý chlap taky nechce doma velký kozy. Ty jsi tak strašně egoisticky a vypatl..ny že to snad není ani možné...
Já mám 14cm, takže průměr, ale obvod mám nadprůměrný a partnerka si ho nemůže vynachválit, není sex kdy by se neudělala, což prý u větších penisů nikdy neměla, buď jí to bolelo a nebo byly gumový a nic jí to nedělalo. Věřím že nějaké vyhovuje velký penis, ale vagína je hluboká cca 11cm a dokáže se roztáhnout, takže se přizpůsobí velikosti penisu. Nicméně to co tady mele pan mistr světa Gezolla, je totálně mimo. Tedy on mele víc bludů :)
Tak tebe bych teda rád viděl, jak to zvládneš ;)
Mimo jiné... Pokud ji nemáš úplně vytahanou, tak moc nevěřím, že se vejdu. Zkušenosti
Já mít 14 cm penis, tak ani nevylezu ven z baráku.
Jak nemáš péro jako já, tak jsi prostě v hajzlu. Rovnou to vzdej a nech se předělat na holku, s tímhle si žádnou nenajdeš...
Pánové, zkušená žena si poradí i s vašim delším přirozením. Jen musíte počítat s tím, že nezasunete vždy nadoraz. U silně obézních lidí je větší mužství výhodou. Jinak by se přes metrák sádla k sobě ani nedostali.
Řeknu ti to takhle: na velký péro se baby chytají. Ale výhra to žádná není. Když jsem třeba na swingers, tak nemám nouzi o ženský, ale po pár minutách se udělají a mají dost. Známej má tak nějak okolo těch 14 a nakonec s ním vyšukávají mnohem víc. A když se pak o tom bavíme, řeknou holky, že se mnou je to zážitek, ale s ním si užijou víc, protože nemají strach, že když se blbě pohnou, bolest všechno pokazí.
Já bych teda neměnil, ale stejně mi někdy závidím :-D
Já bych teda neměnil, ale stejně mi někdy závidím :-D

Kašpárek
Chce/potřebuje víc