Nuda pláž Stříbrný rybník u HK

Otázka na místní z HK

Hezký den, mám jet s kamarádkou v červenci do stanu na Stříbrný rybník u Hradce Králové. Koukala jsem na oficiální stránky a tam, kde Naturisti ukazují pláže pro opalování, jsou asi nově všude postavené chatky. Nevíte jak to tam tedy vypadá a zda se tam tedy dá opálit někde chvilku i bez plavek? Díky za aktuální info. A ne, nechceme žádný doprovod, společnost chlapů ani podobné texty...
Stříbrný ribnik nuda tam, je fajn a, je to zvlášť od texut a minimálně lidi
Ahoj, tak to znáš cyklozastávku u pytláka určitě. Asi 2 km za ním je bělečský písák, je tam supr voda a žádný honiči nebo čumilové jako jsou na Oplatilu. Ale mám ještě 2 dobrý typy, ale to nechci psát veřejně z výše uvedených důvodů. Nechci tam natáhnout exoty,,,kdyžtak mi napiš zpravu, pokud budeš chtít vědět víc...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak se pochlubit co myslíš. Rádi se třeba dozvíme něco zajímavého. Klidně i do SZ.
O ofiko nuda pláži jsem na stribrnaku neslyšel, to tak leda si najít nějaký "soukromý místo" a udělat to takhle....
Díky, koukaly jsme na server Naturista.cz, tak nevím no
Nevím jak teď,dřív sem tam párkrát zasel s přítelkyní a by to tam samej nevrlej důchodce.
Tak prý už Stříbrňák ne, ale dostala jsem tip na nějaký "Opaťák" vedle, takže když nám vyjde počasí a bude chuť, zajedeme tam. Díky za předchozí odpovědi sem i do zpráv, slušní lidé ještě existují ;)
Joo, Oplatil konkrétně. Najdi si tady o tom vlákno, jezdivam tam občas taky, je tam dost míst na soukromí. Jen občas nějakej tlustej paprda nakoukne, jinak pohoda. Spíš jsem zvedav, jak to letos bude s kvalitou vody, když to nepřemrzlo pořádně.
Tak samozřejmě, že samotnej chlap tam má dost soukromí a klidu. Což se o samotný ženský říct nedá. Rozhodně nedoporučuju. Já tam jedu max. 3x za rok, páč jsem z těch otrapů dost otrávená.
Zase tak hrozně bych to neviděl. Většinou tam chodíme ve dvou a nemůžu říct, že by nás tam někdo očumoval a jako samotný chlap jdu na hlavní(větší) pláž a hledím si sám sebe. Proč chodíš sama a nevezmeš si někoho sebou? 🤔
Nemám koho vzít. A hlavně já chodím na Franťák a tam je to samej úchylák.
Tak proč chodíš zrovna na Franťák když víš že je to tam samý úchyl?Vždyť hned vedle je jak na Oplatilu tak na Hrádku místa dost a nikdo tě nebude šmírovat.
Mám to nejblíž, nejradši a nebejvá tam problém zaparkovat. Plus míň lidi obecně, protože tam není bufet.
Na Opaťáku se nechá v pohodě opalovat BEZ. Nikdo tam neprudí. Je to hned vedle kempu U Pepína. Což je na straně od kolejí. Na Oplatil bych vám nedoporučoval jezdit, pokud to tam neznáte. Chce to vědět kam jít, abyste nebyli v místech, kam chodí rodinky. Pak je ještě možné jít na písák Hrádek, ale tam
chodí spíš ostřejší příznivci naturismu, kteří hledají něco víc, nebo homosexuálové.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
V Týništi je nuda?*9* O tom nevím, kde to je?
Na Opataku jsem byl 2x predloni a videl jsem oploceny natur kemp - tedy uzavrena skupina a pro vykoupani a opalovani jen tak pri ceste kolem se da na plazi vedle kempu, ale tam zase chodi cumilove v plavkach pac to neni natur plaz, jen se tam naturiste vyskytuji. Ma to tedy nejake mouchy ...
Opaťák je super a je to tam pro všechny. Normální pláž s kempem.
Souhlas! Taky tam k Pepimovi moc rádi jezdíme
Opaťák je opravdu bez chyby,můžeš zajít až do kempu,nikdo tam neprudí,můžeš si koupit pití i něco k jídlu.jen vybrat flek,a nastavit tělíčko sluníčku.