Možno sa každá zlakne toho veľkeho vtáka?
Prečo problém? Vybehni von medzi ľudí a časom určite nájdeš. Táto stránka nikdy primárne nebola určená na zoznamovanie /kuk všeobecné podmienky/, takže v stránke chyba nie je. Hlavne skús pochopiť, že žiadna žena ti nie je povinna odpísať. Potom prestaneš nad tým pomelizovať, prečo práve tebe nechcú odpísať. Lebo nemusia. A kedze tu nie si jediný, ktory ma pocit ze je to tu zoznamka so zaručenym sexom, pri počte správ v stovkách denne do schránky je nereálne odpisovať. A neverím, že nemaš tušenie o tom, že viac ako dve tretiny ženskych a párových nikov sú fake profily, takze naozaj šanca na zoznamenie je minimalna. Vela štastia pri hladaní čoho koľvek...
staci vyskusat https://sugardaters.sk/?a :)))
Je malá šanca že tu zbališ ženu. Problém je ten, že tu je veľa mužov málo žien choď von a začni sa prihovárať ženám na ulici. Tam máš obrovský výber koľko krásnych žien chodí po ulici a stačí sa len prihovoriť. Na začiatku to bude ťažké nadviazať konverzáciu veľa odmietnutí bude ale máš obrovský výber. Jedna ťa odfajči druhá už nemusí. Chce to len trpezlivosť a nebáť sa tých odmietnutí.

Chlapče,.máš 23,..a fňukáš tu .že si nevieš nájsť babu,...smiešne,..ani ja nebudem smiešny,že v tvojom veku,..hm,.som si nevedel vybrať,.. ale dnes.?to sú tu úplne iné časy,..tak otvor oči,fantáziu,...a neviem čo ešte všetko ,.. úspech sa dostaví,..lebo si potom iadna bukvica,..
Kazdy z nas je tu na nieco co mu doma chyba ci na ozivenie alebo spolocne dobrodruzstva , niekto si to dokaze najst spontanne niekto tymto sposobom , kazdy mame to svoje , netreba sa hned urazat a vykrikovat kto skoho . Mlady skusa a nech prenho dalsia skusebost a moznosti ,mozno mu to vyjde 😉🙂
Ahoj! Už som 2,5roka bez sexu!!:) budem rad keď prehlbite moje trápenie !!:)
Problém nájsť ženu
....