Ahoj.
Z větší části souhlasím s názory všech.Ale úplně nejhorší je sehnat přátele a kamarády když jeden z partnerů má něco po padesátce,partnerce není ani čtyřicet a mají dětsko ještě školou povinné.V této kombinaci se snad ani přátelé sehnat nedají.
Z větší části souhlasím s názory všech.Ale úplně nejhorší je sehnat přátele a kamarády když jeden z partnerů má něco po padesátce,partnerce není ani čtyřicet a mají dětsko ještě školou povinné.V této kombinaci se snad ani přátelé sehnat nedají.
Podle nás když se chce všechno jde!
nejlepší seznámení je při zábavě, kde se nic nemusí a lidi se jdou bavit. posezení o kávy na 5 minut nic neřeší. hledáme 50-níky co by šli na erocký nebo pažamový ples Vysočina a okolí. ví někdo o takové akci.
je věková kategorie nad 45 co se nechce vyrovnat s tím, že nastupuje krize, opouští nás síly a nastupuje manželské krize-nuda. myslíme to dobře, ale máme při tom obavy z možného trapasu při seznámení s jiným párem a jsme zatíženi předsudky postavení, firma, okolí děti apod.
zkušenosti z několika pokusů ztroskotaly na tom, že bud si někdo léčí mindráky a nebo je to hrůza a pak se neví jak z toho ven.každý má své hranice kam je schopen zajít, co slevit a co už nejde.
proto se jednoznačně než dlouhé dopisování, seznámit naživo a bud to zajiskří a dá se pokračovat a nebo jít každý po svém. nebo jak se senioři na to díváte vy?
manželka mě říká že je nadlidský úkol sladit 4 lidi dohromady, aby si nelezli na nervy.
zkušenosti z několika pokusů ztroskotaly na tom, že bud si někdo léčí mindráky a nebo je to hrůza a pak se neví jak z toho ven.každý má své hranice kam je schopen zajít, co slevit a co už nejde.
proto se jednoznačně než dlouhé dopisování, seznámit naživo a bud to zajiskří a dá se pokračovat a nebo jít každý po svém. nebo jak se senioři na to díváte vy?
manželka mě říká že je nadlidský úkol sladit 4 lidi dohromady, aby si nelezli na nervy.
Ahoj, jsme také manželé po 50, a já mám na to trošku jiný názor. Myslím si, že problém je v tom, že všichni zůčastnění jdou do akce s tím, že teď se budeme milovat a uvidíme jaké to bude, A to si myslím je špatně. Pokud se sejde pár, kterému nejde jen o sex, ale i o jakési přátelství, může to dopadnout skvěle. Není přece od věci, nyrazit si někam na výkend nebo výlet a klábosit o běžných věcech, a když to zajiskří, může se to i zvrhnout. A pak jsou ty radovánky potěšením pro všechny, protože k tomu dojde přirozenou cestou a NE NA POVEL JDEME NA TO! Aspoň já to tak vidím, máme sice zkušenost jen z trojky, dva muži a žena, ale věřte mi, že to báječně funguje a každé takové dovádění je požitek pro všechny. A´t se vám všem moc daří a přemýšlejte.
Ahojte. máte úplnú pravdu, v tomto veku to už nejde štýlom: Hop na kravu, bude teľa. Posedieť, voľačo kvalitné popiť, pokecať a keď je chémia OK, tak pokračovať.
mluvíš mi z duše, je to tak
Manželka má pravdu, že zladiť 4 ľudí je nesmierne namáhavé, ale netreba kapitulovať. Podľa nás je prvým predpokladom foto, niekomu sa páčia chlpatí páni a ženy baculky, niekomu štíhly pár, inému zas niečo iné a tak vzniká veľa možných kombinácií. Aby mohli začať pary komunikovať, musí byť najprv telesná príťažlivosť hľadaného páru, ktorá bude vyhovovať obom v páre a až potom je možné zoznámenie. Na blind sa ide veľmi ťažko na stretnutie. A nakoniec si ešte tí štyria nemusia ladiť po duševnej stránke. Takže podľa nás prvý predpoklad je viac foto, hoci bez tváre.
foto je asi na první dojem nutné, aby se zjistilo, zda dotyčný vůbec stojí za řeč a nebo je to hned na první pohled hrůza... ale stejně až při bavení se zjistí jestli je společně možno se bavit a nebo je to bublající bažina. ale stejně nemohu vyvrátit názor, že když se jde na schůzku, tak už je to určitý závazek, že se musí a je z toho složitější vycouvat než to seznámení naživo a víme hned zda pokračovat v bavení a nebo ne. možná je člověk moc zatížený předsudky kvůli podtavení, dětem apod a co kdyby se to dověděly, jak se na Vás budou dívat.
Založil jsem na www.kluby.cz klub "55+" k sex. problematice starších. Má číslo 1009. Nebo cesta:
zábava a hry / erotika / 55+.
Těším se na Vaši návštěvu.
E.K.
email: eliakazan@seznam.cz
zábava a hry / erotika / 55+.
Těším se na Vaši návštěvu.
E.K.
email: eliakazan@seznam.cz
Ahojky všem.Tak jsem se těšil,či těšili,ale bohužel žádná esta k potěšení se nekonala.prostě se mi žádná z uvedených cest nepodařila.Snad nejsem tak velký PC ignorant.Poradíte?
nemusíš být z toho smutný, byl jsem na těch stránkách podívat a nic se tam něděje, natož aby tam byl nějaký život...takže blábol a k ničemu.
Takhle by měli vypadat padesátníci!Takové hledáme!!!
tak všichni souhlasí, všem je vše jasné jak by mělo, kdyby bylo a navrhne někdo nějakou akci? nebo si budem říkat co kdyby se někdo našel. Ta moje je již alergická na to, že by se mělo zase odpovídat na inzerát a pak se divit. opravdu nejlepší je seznámení naživo a bud hned vidíte jestli to k něčemu je nebo ne. vše je o sympatiích a ostatní pak už jde samo. my jsme 53/51 a jsme střed Vysočiny. ozve se vyrovnaný pár i s neomezeným časem?
a ještě větší trable má mladší samotný muž hledající pár v tomhle věku....
ahojky i my patříme do této kategorie se vším se dá souhlasit, akorát s těmi penězmi??? bohužel je doba, kdy ekonomické ukazatele ovlivňují pohodu a v našem věku je pohoda pro dovádění 2 x 2 víc než důležitá. Měli jsme taky přátele a rozpadlo se to z důvodu existenčně-ekonomických, protože když ztratila práci neměla chuť myslet na sex a podle toho to taky vypadalo. takže páry by měly být vyrovnané i po finanční stránce.
my jsme 53/50 z ČM Vysočiny.
my jsme 53/50 z ČM Vysočiny.
Dobrý den, jsme pár 51 a 42. Máme stejné zkušenosti, proto hledáme pár s kterým by byla radost podělit se o sexuální radost a příjemné chvíle.
Jsme mírně BI.
Těšíme se na odpověď. J a Z.
Jsme mírně BI.
Těšíme se na odpověď. J a Z.
ahojky to je jednoduché pokud se člověk dívá na tuto rubriku, tak kolem 50 není moc párů co se veřejně hlásí k sexu. my prostory máme, chut taky, ale najít pár co sedí si všichni vzájemně..... ale stejně je lepší seznámení kde se nic nemusí a je to neutrální prostor pro všechny zůčastněné. co takhle jet do termálů v MLR nebo ještě příští týden do chorvatska na FKK ?

„věk 50 + - a čtyřka“
Názor a zkušenost.
Výjimku tvoří pár vzájemně spjatých citových i fyzických úletů z manželství které jsem měl s jinými ženami (paradox) a za které jsem jim nesmírně vděčen a kterým jsem v nejlepší víře oplácel stejnou mincí. Tyto v mém srdci zůstanou do smrti jak nesmyvatelné tetování.
Život pokračoval a vše nějak postupně ještě více zevšednělo a zšedlo z nedostatku vzájemné komunikace a množství práce.
A konečně! Děti pryč. Starosti pryč. Co dál ???
Rozvod – ne! Já objevil svou ženu !! Ona mne s větším zpožděním ale přeci. Nebylo to jednoduché (tím ji skládám poctu). Vecpěte se někam o příčku výš kde jste byl 25 let teoreticky stážistou z důvodu výchovy dětí.
Ale abych se vrátil k podstatě.
Seznámili jsme se s podobným manželským párem. Znali jsme se již delší dobu. Sympatičtí, pro každou legraci a věděli jsme že nejsou promiskuitní. Párkrát restaurace s vínkem a po několikáté zastávka i u nich doma. Zábava pokračovala a manželky nám v rozjařenosti udělali za zvuků příjemné hudby duo taneční stryptýzek. Supr !!!!! Upozorňuji že jsou zásadně proti bi orientaci a doteky žena žena jsou pro ně nepřekonatelné. S kamarádem prokrveni pohledem na naše manželky jsme začali s nimi tancovat. Nenechali jsme je ani obléct. Nenásilně vyplynulo, že i my jsme odhodili přebytečné svršky a že jsme se při tancování střídali. Lehké dotyky na cizí partnerku, ňadra, zadeček a letmé polibky - emocemi nabitá atmosféra. Super !!!!! Oběma nám stál jak vykovaný. S kamarádem jsme se domluvili, že to nebudem přehánět a skončili jsme tentokrát jen u lehkého petingu. Dorazili jsme se až doma. Při další společné akci jsme začali stejně, ale tentokrát se to vyvinulo tak že jsme každý zasunuli jako super čtyřka. Vyzkoušeli jsme všechno od vystřídaných dvojek až po hromadu – zpočátku dosti neohrabanou valnou hromadu z nedostatku zkušeností. Několik dalších setkání bylo ještě prima. Zásada nestýkat se mimo čtyřku byla daná a dodržovaná. To je velmi důležité pro udržení vztahů !!!!!
Závěrem.
Čtyřka se rozpadla. Důvod? Neprohlédli jsme vyváženost jejich (kamarádova manželství) vzájemných vztahů a jejich citové zázemí. Ona s ním nechtěla normálně v jejich rodinném životě spát. Nakonec jsme zjistili, že jejich sexuální život se orientoval na sex s námi bez toho aby to posílilo jejich manželství. Smutné. Heslo že spím s tvojí ženou víc jak se svojí pomohlo rozpadu tohoto pěkného vztahu (upozorňuji že naše schůzky byly tak 1x za 2 měsíce).
Poučení.
Hledejte vždy vyváženost !!!!! Pokud najdete kamarády na stejné vlně a dodržíte předem stanovené zásady, budete se ctít a respektovat, bude vaše manželství posilováno a zažijete věci o kterých ostatní jen sní. Ještě jedna věc je důležitá ve vztahu k druhému páru. Když kouří vaše žena je dobré aby ráda kouřila i žena z druhého páru (hnusný slovo ale krásný prožitky). Má vaše žena ráda jiné praktiky ? Je dobré aby nebyly cizí ani pro stranu druhou. Dál už je jen potěšení. A nakonec – tyto vztahy nejsou o penězích ale o duševní rovnováze.
Úplným závěrem.
Hledáme dál přírodní vyvážené osvěžení.
Děkujeme AMATÉRŮM za zpestření života i když jsme mezi nimi krátce. Jsou bomba, relaxace a osvěžení.
Jo a naše generace neumí asi s počítačem, že je tu tak malý vzorek lidí, nebo skáčou už do hrobu???
Hodně štěstí a sexu přejí manželé z Jablonce n.N.