Jestli můžu přispět svoji troškou k tématu.... Mám milenku, už skoro dva roky. Rozvedená, dvě male holky. Co by hodně chtěla, najít si Kandu jako partnera a otce pro děti a mě si nechat jako milence. A já nevím, jestli bych tohle zkousnul, protože jsem hodně žárlivý . Ale mám ji natolik rád a už hodně věcí jsem ji odpustil, že věřím že ano. A dost možná by mě to i vzrušovalo
Ty jsi zřejmě ženatý s jinou, tak ví, že se jí o děti nepostaráš a jí nezaopatříš. To, že by chtěla sbalit kandu, po tom jak jsi to napsal, vypadá na její vyčůranost. Nicméně, je řada chlapů s kanda zaměřením, kteří by to brali. Když si dá tvá milenka inzerát na toto téma, někdo se jí jistě ozve.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já na tohle doporučuji návštěvu swingers klubu. Ne, že hned musíte šukat se všema, co tam jsou, ale omrknout, vidět sexovat někoho jiného nebo vedle někoho jiného a třeba se partnerka rozhodně zkusit jiného muže.. Ale chlap to musí mít řádně srovnané v hlavě, ne že začne vyvádět, až uvidí péro jiného v kundě své pertnerka. Jo a když se vám to v klubu nebude líbit, vždycky můžete jet domů..
Je věrnost a věrnost. Pokud si milující pár střihne trojku, ať už s mužem nebo ženou navíc, je to nevěra? Za mě teda fakt ne. A pokud si to jen ten jeden z toho páru rozdá s tím co je navíc bez účasti svého milujícího partnera, ale s jeho plným uvědoměním a svolením? Je to, alespoň z mého pohledu prašť jak uhoď...

Jsem kanda
Jsem kanda