Koversada ?
My ideme začiatkom augusta viete niečo poradiť píšte v správe.
Vie niekto o FKK v okoli Medulina ?
Nikto z amaterov v meduline ?
To nie je ani pol amatera na juhu istrie ?
ahoj, áno sme tu do 8.10. je tu už len pár ľudí, ale super počko, paráda, na pláži sme dnes boli 2 páriky :-)
Tak a skoro o rok sme tu zas pred rokom sme boli v Trogire kde nudaplaz asi neexistuje tento rok by sme chceli vycestovat s dvoma malymi detmi okolie Krk,Pula, Lopar hladame domček s bazenom cca pre 4 ludi chceli by sme byt celu dovolenku nahy a kedze nasi kamarati nezdielaju rovnakoako my nudizmus tak hladame sami pre 4 clennu rodinu budeme radi za vase skusenosti mozno odporucania linky na prenajom díky dovolenka 21.8-28.8 2021
ahojte odporucam valaltu objednajte si bungalov a budtet stale nahaty a je to pre rodiny cize aj pre deti tamje sa kde zabavat chodim tam kazdy rok sice drahsie ako inde ale ak aj zoberiete priatelov co na to niesu ako pises tak ver ze sa prisposobia je to naj kemp v chorvatsku 5 hviezdiciek
To by som aj ja bral z manželkou
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja ties toho roku plánujem dakde na nuda len neviem kam sa oplatí.
Skvelá je Nugal beach medzi Makarskou a Tučepi, inak najviac je ich na Istrii, Valalta je jedno z najlepších naturistických centier v EU
dakujemnagal sme uz boli tea je fain .. az na tu cesticku knej ked neviete presne kade .. :) :) :) :)
aku plaz by ste v chorvacku doporucili ?? ktore stoja za navstevu ????

Chorvatsko FKK
Mesto Trogir a okolie nudapláže