ZARASTENE ŽENY SU SUPER

Pokec

- Milujem ženy so zarastenou pickou sú najlepšie
- co vy na to kto ju ma zarastenú a ako tu hodnotíte
Za mě určitě upravená moc se mi líbí čárka či trojúhelník, prostě neupravena ne, upravená ano, oholena úplně ano, ale zas tak mě to nevzrusuje
Questo post è stato eliminato dall'utente.
tiez ju mam doma a je to stastie...
na začátkumého sexuálního života měla bobra každá, strašně jsem toužil po vyholené a dlouhé roky jsem jí ženě i holil. Ale po dvaceti letech holátka touužím po beranici a snažím se to ženě vysvětlit. Stříkat na bobra je nejlepší. Souhlasím, že se to špatně líže, ale stačí ji jen trošku holit kolem dírky a jinak - čím chlupatější, tím lepší!
Přesně tak, nejvíc sexy holky jsou ty kterým lezou chlupy z kalhotek.
mne to tiež pripadá najprirodzenejšie-hlavne pre zrelé ženy, maximálne so skrátenými chĺpkami prípadne oholenými iba slabinami... Tak to vymyslela príroda a tak to je aj najkrajšie!
Ještě sem neviděl nic co by mě vzrušilo víc, než holka s pořádně zarostlou kundičkou a pěkně chlupatym podpažim.
No přeci jen normální lidé a jak píše nick nympha 7 ,život bez chemie a umělé vůně ,já tvrdím že čistý pot nesmrdí.A přírodní tzn. zarostlá píčalka je super, každá vyholená žena se připravuje o krásu dospělé ženy.Děkuji Vám za vaše příspěvky .
ženy s chlupatou jsou supr,pořádně chlupatá to je ono
Aj ja a mamtaku aj doma...a co ty....kam na ne chodíš...
Myslím si že je to nekonečná tema a bola by škoda - takúto temu tu neriešiť....
ahoj,mam taky ten nazor,vyholena lasturka je detinska,neni nad prirodne chlupatou.
a jak se říká ..... kde je chlup tam chuť
já souhlasím taky mám raději pěkné bobříky :-)
Ked ju mas chlpatu tak ju odfot a ukaž určite budes tuna hviezd a...
myslím čo je prirodný je krásné vyholené mi pripadá detinské to je moj názor.
vysocina4135 ju ma nadhernú...
Milagros je krasna chlpata....