Questo post è stato eliminato dall'utente.
Půjdu proti proudu a dostanu jistě spoustu palců dolů, ale mně tedy dost vadí jak chuť semene, tak moje chuť tam dole. V zápalu vášně to tedy zkousnu, ale nic, co bych vyhledávala a libovala si v tom. Při popisu vylizování čokodíry a následného líbání se mi tedy vyloženě navaluje. Ale jsem prostě dost citlivá na pachy, mám to tak se spoustou věcí i mimo sex, takže to není o tom, že bych byla cimprlich a štítila se.
… kamarádi manželé. Ona mě ústy do konce, on se s ni líbal a v pohodě. Sám po sobě bych problém neměl, jinak nevím.
Mě se líbí líbání hned po vylízání kundy po jejím orgasmu.
To je snad samozrejme ne??????
Jasně. Dokonce si to jednou nechala i v puse a předala při polibku a dalo se to
Hennry, a do jaké třídy chodíš ?
Až potkám protějšek který něco takového bude umět a dělat, pak o tom budu přemýšlet. Do té doby je pro mě tato vlákno bezpředmětné.
PS: z prozatimní zkušenosti s ženami mám předtuchou, že tuto starost mohu doživotně vypustit
PS: z prozatimní zkušenosti s ženami mám předtuchou, že tuto starost mohu doživotně vypustit
Boze proc se ptas na takovou picovinu? Samozrejme ze ano
Taky vždycky dostanu francouzáka s jazykem 😄 Spolknu a jde se dál, je to vzrušující
Kdyz me vykouri, schválně se pak líbáme. Obdivuji každou ženskou, která polyká semeno, protože to moje mi přijde hnusne slané. Ale ano, dělám to
Stříkneš-předá-polkneš-stříkneš-předá-polkneš-stříkneš-předá-polneš..............
To je moc nádherné a hezky ho spolykat potom.
Jo.. Neni na tom nic spatnyho.. Spis naopak
Cumkiss mrkni na videa. Ale chce to zenu, kterou to bavi 😉

Líbání po orálním sexu
Líbate se po orálu ze svým protějškem