Líbání po orálním sexu

Líbate se po orálu ze svým protějškem

Líbate se ze svým protějškem po tom co vám to udělá pusou až do konce
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 3 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
myslím, že nevíte o co přicházíte (já jsem na to přišel v podstatě náhodou), ale každý to má jinak a každému vyhovuje něco jiného a je třeba to respektovat... ale nebránil bych se tomu to zkusit, když vás to neosloví, není nezbytností v tom pokračovat...
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 3 anno fa
nemám s tím problém, neštítím se sám sebe... (a kdo s tím problém má, neměl by to po své partnerce chtít)
Nedělám to kvůli obavám z reakce partnerky. Některým ženám by se to mohlo zdát divné, když chlap ochutná svoje semeno.
Půjdu proti proudu a dostanu jistě spoustu palců dolů, ale mně tedy dost vadí jak chuť semene, tak moje chuť tam dole. V zápalu vášně to tedy zkousnu, ale nic, co bych vyhledávala a libovala si v tom. Při popisu vylizování čokodíry a následného líbání se mi tedy vyloženě navaluje. Ale jsem prostě dost citlivá na pachy, mám to tak se spoustou věcí i mimo sex, takže to není o tom, že bych byla cimprlich a štítila se.
… kamarádi manželé. Ona mě ústy do konce, on se s ni líbal a v pohodě. Sám po sobě bych problém neměl, jinak nevím.
Mě se líbí líbání hned po vylízání kundy po jejím orgasmu.
Když partnerku miluješ, nepřijde mi na tom nic špatného
Líbání po tom je super. Neříkám, že chutově nejlepší, ale vzrušující
Toto miluji, je skvělé a doporučuji 👌
Jasně. Dokonce si to jednou nechala i v puse a předala při polibku a dalo se to
Hennry, a do jaké třídy chodíš ?
Až potkám protějšek který něco takového bude umět a dělat, pak o tom budu přemýšlet. Do té doby je pro mě tato vlákno bezpředmětné.
PS: z prozatimní zkušenosti s ženami mám předtuchou, že tuto starost mohu doživotně vypustit
Boze proc se ptas na takovou picovinu? Samozrejme ze ano
Ano 😆 a rada 😈😈😈 🤣 on chudák žáky dostane pusu když je to naopak
Taky vždycky dostanu francouzáka s jazykem 😄 Spolknu a jde se dál, je to vzrušující
Kdyz me vykouri, schválně se pak líbáme. Obdivuji každou ženskou, která polyká semeno, protože to moje mi přijde hnusne slané. Ale ano, dělám to
Ne, pálí mě potom žaha. A proto to nedělám Bo 30 znaku
Mám to rád, je to úžasné vzrušení. Pěkně si předávat při líbání semínko a hrát si s ním. Bohužel mám teď po rozvodu pust,
S líbáním nemáme žádný problém. :-)
Líbal jsem se s ženou poté, co se jí manžel vystříkal do pusy. Je to fantasticky vzrušující.
Stříkneš-předá-polkneš-stříkneš-předá-polkneš-stříkneš-předá-polneš..............
Asi je lepší líbat se občas se semenem v puse,než se nelíbat vůbec.
Ano, vždy mě trochu dá do pusy a oba polkneme
DigDag
DigDag Inattivo 6 anno fa
S tim bych souhlasil, je to přesně tak. Chci aby mě partnerka spáchala orál až do konce a já se jí pak budu stitit. Co bych to byl za pokrytecky hovado. Ovšem většina mužů to takhle má.
můj miluje, když si pak semínko líbáním vyměňujeme z pusy do pusy
Ahoj ja taky to mám rád s pusy do pusy nebo i sám
Tak by to asi mělo být. Když se žena neštítí, tak proč by měl pak její partner. Nemá to logiku.
To je moc nádherné a hezky ho spolykat potom.
Nee, po vystriku mě přejde všechna chuť 😅 Ale před vystrikem si říkám, že to ochutnam, přece jen, je to moje 😁
DigDag
DigDag Inattivo 6 anno fa
Na tom snad není nic divného...
Nemám v tom problém...nebo si čistiš hubu savem?
Proč savem, jsou lidi co s tím maji problém, hlavně muži, když před tím jejich partnerka polykala jejich sperma
Jedině kokot může mít problém s tím, když mu žena nejdříve spolkne mrdku jí pak políbit. Co by měla říkat ona?
Jo.. Neni na tom nic spatnyho.. Spis naopak *24*
Cumkiss mrkni na videa. Ale chce to zenu, kterou to bavi 😉
Nebo to chce chlapa kterého to baví ....
S chlapem je to přímo bomba.
Ano, souhlas. 69 a pak *127* , zkusíme tu bombu?