Sme v rovinj, menej ludi na punta kriza, skor v zmysle ze nie je hlava na hlave. Boli sme v jae1, ktory sa uz vola inak, pretoze Gerry zomrel a zmenil sa vlastnik. Bolo tam cca 30 ludi, ziadna akcia. Vcera vecer sme boli v anakonde, preukazanie sa covid passom nutne, alebo urobia test na mieste. Cca 170 ludi, dobra disco, vela akcii. Za mna super.
Ahoj za nás JAE (nově Moonlight) taky lehké zklamání. V pondělky tam bývají akce, sice plno ale hodně vyžilých Němců a solo chlapů, v Anakondě v pátky mazec. Užívejte. My se vrátili 8.7. a letos tam ještě na pár dní sjedeme v září. Milujeme to tam.
Do kempu Valalta bych jel hned, ale samotnému mi to přijde hloupé. Takže kdyby se chtěla přidat sympaťanda, která nemá s kým jet, ......
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Všem krásný den
Příští týden asi od 14.07 a další týden se budeme pohybovat v této oblasti, asi zvítězí FKK Valalta. Potkáme fajn lidičky, tedy pár, muže, ženu, skupinu odtud?
Pokud nějaká rada, nebo připomínka od těch co už letos byli, jsou, nebo se chystají uvítáme. Klidně do vzkazů, díky.
Příští týden asi od 14.07 a další týden se budeme pohybovat v této oblasti, asi zvítězí FKK Valalta. Potkáme fajn lidičky, tedy pár, muže, ženu, skupinu odtud?
Pokud nějaká rada, nebo připomínka od těch co už letos byli, jsou, nebo se chystají uvítáme. Klidně do vzkazů, díky.
Annaconda jede, byli jsme tam minulý týden na Fetish party od Spicymatch a bylo narváno. Jak tam vypadají letos běžné akce ale nevíme.
Není to žádný masakr, oproti normálu tak na 50%.
Nektere restaurace neotevrely vubec, jine az 1.7. Apartmanove domy to same, nektere prazdne. Kemp jindy prelidneny, dnes prazdny. Slasticarna jindy narvana, dnes obsazene dva az tri stolky. Na plazi sem tam rodina, vsude prazdno. Preplneny Omis milionem stanku s ovocem ma dnes na hlavni tride jediny stanek. Mnozstvi aut na 50% je pouze vzadu za letoviskemm Brela, kde jsou nuda plaze. Jinak prazdno. Takova je situace na Makarske riviere, Baska Voda, Basko Polje, Brela.
Záleží co preferujete. Byl jsem se podívat ve všech FKK resortech na Istrii a je fakt, že nejvymazlenější a taky nejdražší je Valalta. Já mám třeba raději trochu přírodnější Koversadu, ale je na první pohled poznat že je to chudší a levnější kemp, Solaris taky není špatný, zbytek mě už tolik neoslovil.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Lepší FKK resort než Valalta nenajdeš.

Rovnij
Fkk