Spodní prádlo opačného pohlaví

Opačného pohlaví

Měli jste na sobě kdy v životě,spodní prádlo opačného pohlaví.Ať už za jakým kolik účelem,muži kalhotky,ženy trenýrky.možná blbá otázka,ženy třeba spí v mužských trenýrkách,muži třeba nosí za různými účely kalhotky,a podobně
Dámské prádlo mě přitahovala už když jsem byl mladý chlap. Nosil jsem prádlo mé Mámy, vycpal si podprsenku a oblékal si její punčochy a podvazky. Jen z pocitu toho tenkého hebkéhé hladkého materiálu na pokošce jsem měl erekci a stačilo minutka a vystříkal jsem se. Do dnes to tak mám, že rád nosím dámské prádlo, samozřejmě vlastní, ne své matky *3* Představuji si, že jsem žena a zkusím se tak pohybovat. Pořizoval jsem si silikonová prsa a snažím se abych iluzi ženského těla zdokonalil. Někdy bych chtěl zkusit se líčit a třeba bych se taky rád někdy oddal jinému transvestitovi jako jeho kurvička. V podstatě bych byla mužská lesbička *73*
Ano. Měla jsem pánské trenýrky na spaní. A co se týče mužů v dámském, tak na mě to působí naprosto odpudivě. Stačí vidět některé galerie tady a spolehlivě mě přejde chuť. Nevidím nic sexy, když si na sebe pupkatý chlupáč navleče krajková tanga. Na druhou stranu ať si každý dělá co se mu líbí.
Já mám rád kalhotky při honeni a pak je krásně postrikam
S jednou slečnou jsme měli takovej veselej vztah, tak když jsem šel z koupelny, vzal jsem si její kalhotky a udělal svůdný příchod. Všechno mi to lezlo kolem a čouhalo, tak mi řekla, že jsem debil a tlemila se 10 minut 😁
Mě by zajímalo kolik ti je můžu,co rádi dámské na sobě.Je tu i nějaký pár který vzrušuje dámské a nosí obléká si ho žena i muž a rádi si s ním a g něm hrají.Je tu někdo takový? Můj sen je najít takovýto pár a hezky si s ním pohrát.Kdyby měl někdo zájem viz.koje inzeráty.Pište SZ 😉
Měl jsem takovouto přítelkyni,se kterou jsme si v dámském hráli.Bylo to dost ujeté ale zároveň fajn.Souložili jsme oba v tangách,ona si občas ty své mokré sundala, vzala je do pusy a líbali jsme se přes ně 👍moc vzrušující.Kdo nezažil neví,je to hezké zpestření sexu 😉
Věřím že pro úchyly jako jsi ty to může být vzrušující,normální chlap to na sebe oblékat nebude.
DigDag
DigDag Inattivo 6 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
DigDag
Ano - pánské plátěné trenýrky jsou moc příjemné na spaní. Ale pod šaty si je fakt neberu :-)
Není to škoda? Představuji si tu roztouženou chvilku, když muž zajíždí ženě pod sukni, těší se jak dá ruku pod kalhotky a tam trenky. :-)
DigDag
trenky se dají přežít. horší je, když nazhmátne jinou výbavu
No, to by bylo překvapení, to mi připomnělo scénku z filmu Hra na pláč...
Já jsem spodní prádlo žen na sobě nikdy neměl ani mě to neláká. Osobně si myslím že když muž má na sobě ženské prádlo jakékoliv, tak to vypadá nechutně. Ale nadruhou stranu každý jsme nějak uchýlí....Ať si každý dělá co chce..
Jóó *3* Jednou si bývalá stěžovala, v létě, že jí dře podprsenka. Takže jsem si jí v rámci obětování se pro kolektov zkusil taky. Můžu říct, ženy, máte můj OBDIV *114* *114* *114* Mě by to sralo a byl bych furt nervózní *22* Jinak na "muži třeba nosí za různými účely kalhotky" je odpověď v sekci "On hledá Jeho" *3**3**3*