Hranice a tabu v sexu

Co ještě tolerujete a co ne?

Lidé jsou různí - čtu si vaše zajímavé reakce na tomto foru a rád bych se dozvěděl, kde každý z vás vnímá hranice v oblasti sexu, které by už nerad překračoval - a mám na mysli, jak fantazie, které vám víří hlavou, tak hlavně "reál". Může to být zajímavé i z hlediska porovnání názorů a určité tolerance. Předem děkuji za reakce. David
Questo post è stato eliminato dall'utente.
neojel bych ségru, mámu, mrtvolu, žádnýho chlapa, a ani se od něj nenechal, neojel bych žádný zvíře, ikdyž srnky jsou třeba sexy:), nenechal bych se posrat, pochcat už ale jó, taky bych si asi nenechal dát při sexu přez držku nebo jiný bolestný praktiky a do všeho ostatního bych asi šel, a snad sem na nic nezapomněl, ..asi sem přízemní:)
neška bych nikdy do pedofilie, do zvířat, kaviáru, a tvrdého S/M..

ale mám krásně daleko posunuté hranice ohledně pissu... myslela jsem si že jsem se svou fantafií jediná tak strašně perverzní, ale pak jsem zjistila že o tom sní - a dokonce do dělá i více lidí
Nejsem homo, ale někdy sním o tom si to rozdat s chlapem, teda jen kouření. Ale asi by mi potom bylo blbě.
No já gay nejsem.Nicméně jsem zvědavý a tak se občas podívám, co je u chlapa ještě možné a tady je daleko nejvíc gay filmů.
Nejaké zkušenosti se pak převzít dají, věřte nebo ne.
Kdepak,filmy a obrázky to není ono, trochu blíže k realitě a i snům, alespoň u mne, jsou povídky či otevřená diskuse, když už to nejde v reálu. Založil jsem si mejla pro ten účel, tak jestli má někdo odvahu (páni i dámy) otevřeně bez skrupulí povídat ať se ozve na vincek2008@email.cz
Hranice v mysli a reálu jsou rozdílné. Přiznám se že v mysli bych pil ba hltal ženský zlatý mok anebo zkusil vykouřit chlapovi péro. Realita- zlatý mok jsem zkusil jen jednou, jinak holky nikdy nechtěly a s chlapem jsem se neodvážil. ani bych nevěděl jak to zařídit.
Rád bych si o tom tak trochu popovídal na mejlu vincek2008@email.cz
Napsat v tohle tématu ..a podobné prasačinky je nicneříkající.
A pokud jde o nevlastní sourozence...tak to může být toliko právní problém :-))
ja jsem byla dosti nudny partner do postele, poslouchala jsem doma jak jsem frigidni, bez predstavivosti, jak bych si mela zajit k psychologovi a podobne nesmysly. Po vysazeni antikoncepce se mi tak obratily chute a touhy, ze jsem mela strach sama ze sebe kolikrat. a ted? Vykopla jsem tehdejsiho partnera a jsem pro kazdou spatnost, minimalne zkusit... Hranice jsem jeste nenasla, vse co jsem zkusila bylo v takove fazi, ze porad je kam pokracovat... vcelku si nepripadam jako uchylacka jak nekteri tvrdi :) PS: mozna jen preci malinko ano :D