Questo post è stato eliminato dall'utente.
Da da :-) Zkuste zadat místo, popis prostředí, program akce, zajištěné občerstvení, udělat pozvánky, seznam návštěvníků, doprava, termín, zábava (např. hudba???), zabezpečení, záchodky
. . . pak se třebas někdo ozve. Hodně štěstí
Já jsem příznivcem společné nahoty. Ale vypustit sem takovýhle hodně obecný dotaz a domáhat se odpovědí, bez sdělení více konkrétnějších informací nemá moc šanci na úspěch. Jako začátek dobrý, ale teď trochu více rozviň myšlenku, jako kde by se takové setkání mohlo konat (venku, u někoho doma, pronajatý penzion s wellness, ...), zda setkání volně příchozích nebo předem přihlášených, zda opravdu za účelem sexu každý s každým nebo ?, atd...
Já bych se ke společné nahotě více lidí moc rád přidal...
Já bych se ke společné nahotě více lidí moc rád přidal...
To nezní vůbec špatně, udělat tu swinger párty, chce to pár lidí co jen pouze nekecají a jdou na věc. Nebojí se toho. co zkusit nejdříve nuda pláž na poznání a ono se to během ní nějak vybrví
Pokud by se ozvali lidi,co by měli zájem,dá se domluvit penzion v Jizerkách,teď v létě by první setkání mohlo proběhnout i někde na nudapláži....jde o to se domluvit s tím kdo by měl zájem a chuť se sejít ve více lidech a pak se může dohodnout termín a kde to bude,zatím ale tady zájem v Libereckém kraji asi nikdo nemá
Mě z toho už cuká v ocase 😁😁
Prihlasit se k cemu?? To sou takovy vykeiky do tmy. Mas konkretni plan nebo ideu? Pokud nic nenabidnes, zbytecny si tady zoufat
Můj subjektivní názor. Ale za mě je to naprosto nicneříkající a bez sebemenšího nápadu, tak k čemu se hlásit. Takových vláken je tu mraky. Pronajmeš si klub nebo prostor? Bude nějaký program? Bude vstup nebo každý donese řízky? Bude to zadarmo nebo se platit? Nebo to má vymyslet někdo za tebe 😊 Pokud nic nenabídneš, težko zaujmeš někoho jiného než zoufalce, který si chtěj pohonit pindíka nebo žijí ve fantazii, že si vrznou.

Liberecko skupina
dá se tu zorganizovat něco???