Da sa tu spoznat realny par z bisex muzom. Sam osobne som sa stretol z tromi parmi a posluzil som im ako ixh subik pasiv.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja som mal chvalabohu šťastie.... Som tu síce už nejaký ten rok, ale ak je človek realista, pochopí to že niekto tu nemusí sedieť celé dni a noci, dlhšie komunikuje, teda nie je moc nedočkavý tak dajú sa tu nájsť aj reálny, milí, ľudia, s ktorými sa dá prežiť to krásne vzrušujúce o com sme si vopred písali... Takže ja mám skúsenosť peknú.
Ja som sa asi narodil pod šťastnou hviezdou, aktívne som tu iba pár týždňov, ale môžem potvrdiť, že slušní ľudia ešte nevymreli úplne. Je ich síce menej ako kedysi, ale posunúť veci do reality stále nie je nemožné. Mať to v hlave usporiadané, byť vyrovnaný so svetom, nemať prehnané očakávania a najmä nezabudnúť na slušnosť. Zvyšok príde automaticky, ak nie je človek veľmi nedočkavý 😀
Asi taká, že pred dvomi dňami si tu celkom seriózne píšeme s mužom z páru, vcelku normálne to vyzerá, nič konkrétne ešte nebolo dohodnuté, ale naozaj normálny týpek.
Dnes pozriem a ich nick už je zrušený.
Iba samí snílci a písalkovia tu, no skutek utek.
Dtto asi pred mesiacom, normálne sme dohodnutí s párom, sedím v aute, idem na miesto stretnutia a v tom momente prestanú komunikovať, odpovedať, zatĺkajú sa ako malé deti. A možno to aj boli nejaké deti...mentálne určite.
Dnes pozriem a ich nick už je zrušený.
Iba samí snílci a písalkovia tu, no skutek utek.
Dtto asi pred mesiacom, normálne sme dohodnutí s párom, sedím v aute, idem na miesto stretnutia a v tom momente prestanú komunikovať, odpovedať, zatĺkajú sa ako malé deti. A možno to aj boli nejaké deti...mentálne určite.
Ahojte pekny den Vam praje bi Mato
Ahojte tu bi Mato a tiez by to rad skusil
Aj.mi zhabané reálne takú skúsenosť sme milenci par

Aká je realita bi m a par
skúsenosti