Potvrzuji. Slipy moderního střihu a z kvalitních materiálů jsou na nošení super. Fajn na nošení jsou i pánská tanga.
Na léto mám slipy, na zimu boxerky.
Oboje jsou vhodné takové, kde je vpředu dost místa, což je u většiny prádla spíše výjimka, než pravidlo.
Ale občas se podaří narazit na kvalitní kus prádla.
Oboje jsou vhodné takové, kde je vpředu dost místa, což je u většiny prádla spíše výjimka, než pravidlo.
Ale občas se podaří narazit na kvalitní kus prádla.
Tak každopádně trenky,slipy sem nosil jako dítě a nesnášel sem je,je to jako nosyt kalhotky.
Damska elasticka tanga, vhodny strih sedi jak druha kuze....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Za mně jedině trenky, maximálně boxerky. Moudí v nich musí volně povlávat, ne být utlačováno látkou a potit se. Přiznám se, že když jsem kdysi v dávnověku viděl poprvé chlapa ve slipech, pomyslel jsem si nejdřív, že jde o úchyla, který si natáhl dámské spodní prádlo. Nikdy jsem to na sebe nevzal a nevezmu, i kdyby to bylo sebemodernější. .
Slipy neeee
rozhodne trencle nebo boxerky :)
trenky jsou na chuja bo se zařezávají do prdele.
Nedokážu si představit, co by přítele donutilo si na sebe vzít slipy, má rád svojí volnost :D
presne tak volnost je dulezita proto celorocne chodim naostro
Musím reagovat a zásadně nesouhlasit. Laťka je nastavena vysoko, uznávám. Takové krásné vytahané slipy jsou jistě zážitek. Tanga na chlapovi jsou taky supermegazážitek, výhercem z mého pohledu jsou ale jocksy... Pro mne je to nejhorší spodní prádlo. Naštěstí jsme každý jiný..😆
Já mám hlavně na léto rád kvalitní elastické slipy. Nemám pak zapařená stehna mezi nohama.
no já spíš trenýrky, protože slipy jsou strašně nepohldný, hlavně na koule..
Přesně tak, když jste více vybavení, je to dost nepohodlný, lítá ze strany na stranu, překáží..
mám hodně vytahané koule,tak nosím volné trenky,ale nad slipama jsem přemýšlel,zda ty koule udrží pěkně schované...
ja mam trenky a boxerky ..ziadne ine...odporucam..
nejlepsi je chodit naostro
Tak tak, v létě chodím v šortkách většinou naostro.

Trenýrky nebo slipy
co kdo rád nosí?