Pánsky anál

Masaž prostaty..

Máte radi Masírovanie prostaty cez konečník??
Ja som to pár krát skúšal prstom, ale nič mi to nerobilo. Asi musim nájsť ten správny bod :) nejaké rady?
Strc prst a hladaj.Nakoniec tu prostatu najdes. Ledaze by si ju uz nemal.*19*
hladal som a zatiaľ nič no :) mám určite :D
Staci prstom hej,netreba kupovat nejake kktiny?
Lez na boku, skr nohy, ruku medzi nohy, mal by si dociahnut. *24*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A prstom staci hej? Ale vecer urcite vyskusam lebo vzdy ma to zaujimalo
Ved pisem, ze by si mal dociahnut. Nezabudni sa predtym vykadit, osprchovat, ostrihat nechty a poriadne namazat.*363**363*
Ja by som to rad skusil ale sam sebe to urcite nieje ono
Dovolím si napisat, ze väčšina mužov to ma rada. A tí, ktorí to ešte nezažili o tom určite "snívajú". Žiaľ, mnoho žien si myslí, že drazdit takto muža je nechutne. Ako napísal v príspevku dole, je to neopísateľný pocit zazit orgazmus drazdenie prostaty. Samozrejme hygiena je alfa a omega tejto rozkoše. Našťastie ale stále existujú ženy, ktoré chápu a radi doprajú túto rozkos chlapom. Už len dotyk prstom po analy pri sexe vyburcuje fantáziu muža na maximum a nepriamo si pohybmi žiada viac. Chlapi, priznajte sa, kto netuzil/netúži po tom, aby mu partnerka dráždila anal, ci uz prstom, jazykom alebo inak?
Napísané trefne, presne. Takých žien je málo a všetky by si toto mali prečítať, došlo by im aké ľahké je z chlapa dostať to najlepšie. Najlepšie myslím nie len sex, veď my robíme čo môžme my už viac nemôžme*4*
Veru....je to vzrušujúce keď mi jazykom líže riťku a dáva ho dnu ...a rukou honi vtáka....je to super
A da sa to aj inak ako cez konecnik? 😂
Áno ,milujem to ten orgazmus je nádherný urobiť sa bez toho aby som sa čo len dotkol vtáka je super .kto nezažil nepochopí.