Sú tu páriky zo včera, ktoré utekali pred búrkou a chcú sa zoznámiť?
Nechystá sa dnes poobede niekto? Muž, žena...
Cauko nechystá sa niekto zajtra poobede?
Zajtra poobede okolo 15.15 niekto na udaplaz?
Questo post è stato eliminato.
Neďaleko Kosic cca 10km.Pri obci bukovec
Ahojte niekto sympaticky v najbližších dňoch ? Ideálne zena/ pár 😊 kľudne sa môžeme predtým dohodnúť a spoznat
Chodia tam aj mladí ľudia a ľudia v páre?
Ahoj áno, ale väčšinou muži ktorý rád posledujú páriky
Ahoj, chodí niekto na Bukovec? Ake osadenstvo tam najčastejšie chodí? Chodím na Širavu, Domašu, Delňu PO a sem tam Šutovo ale na Bukovci som nebol.
Ahojte nechystáte sa niekto v najbližšej dobe ?
No tak dnes som konečne zašiel na Bukovec. Aj keď len na polhoďku, cítil som sa fajn. A určiete ešte niekedy zajdem. Škoda že užkončí leto a že som tam doteraz nezašiel. No nevadí. Budúci rok bude v plnom prúde :)
Ako konečne by sa mali niektorý zamyslieť. Ak sa tam príde človek len tak opaľovať a dá si na seba uterák cez hlavu aby som nedostal úpal. To neznamená že si nad ním môžeš honiť. Ak tu je dotyčný pán tak by sa mal zamyslieť a po tejto skúsenosti tam má človek zobrať priateľku?
Dnes som bol prvý krát na Bukovci a ostal som milo prekvapený. Počasíe síce nevyšlo,trosku mraky. Ludi teda menej, ale dvaja chalani, ktorí ešte upratovali predošlú grilovacku, ponúkli fajnový divinovy gulas. Ešte aj takto velka vdaka chalani. Priestor upravený, pekný, cítil som sa prijemne a rad prídem ešte niekedy zrelaxovať. Voda čistúcka, teplá.
Zaparkovat môžete kľudne pre bránou do areálu hrádze, bezne tam parkuje aj 10 áut.
Tam je nuda pláž? ani neviem. Rad by som navštívil.
Ja som tam maximalne spokojny, super atmosfera, pohodicka aa hlavne blizko. Top beach. :)
Veľmi pekná pláž. Len škoda že pomerne malá a kopec ľudí.
Presne to iste mi minule napadlo tiež, že väčšina FKK plazi ma svoje vlákno, ale Bukovec nie. Som rad, ze si ho založil. Ako pises, je fajn spoznat reálnych amaterov, ktorí majú podobné záujmy.

Bukovec FKK
Reálny návštevníci......