Ako by ste reagovali keby chlap je nizsi keby mal 150 cm odmietli by ste ho len slrz vysku slebo dali by stee mu sancu ???
Tak nemám 190, tak preferuji menší, takové Popelkoidní typy. Velké pro mě už nemají tu křehkost, jsem ujetej na krásný vlasy, když to splývá na zadek, to u žiraf nejspíš nejde, taky nemusím velké haksny, to je neženské. Kdyby Popeka ztratila na schodech 43 střevíček, tak by to bylo o hovně.
Všeobecně si mi dost vysokých holek stěžovalo, že je to pro ně hodně zúžený výběr, větší jsem píchal jen jednu a to o hlavu, na výkon, ani nasazení to nemělo vliv.
Všeobecně si mi dost vysokých holek stěžovalo, že je to pro ně hodně zúžený výběr, větší jsem píchal jen jednu a to o hlavu, na výkon, ani nasazení to nemělo vliv.
Těžko mluvit za ostatní, ale víceméně se to asi jako obecné pravidlo brát může. Většinou to skutečně tak bývá a osobně mi taky přijde drobnější (nižší) žena více přitažlivá...
Jinak si myslím, že v běžném životě jsou oblíbenější a vyhledávané ženy drobnější ....z různých důvodu....navozuje to dojem mužovy převahy, což některým dělá dobře...... muž doufá, že s takovou ženou bude lehce manipulovat....a taky panují předsudky, že drobnější ženy mají užší kundu:)))
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Modelky jsou vyšší, protože je pak výraznější poměrný rozdíl ve výšce a šířce..... jednoduše pomáhá to zdůraznit štíhlost. Taky to souvisí s kánonem krásy, poměry kolikrát se vejde hlava do výšky těla......
Vzhledem k tomu, že většina lidí v módním průmyslu jsou homosexuální muži, nebo ženy....tak to se sexem přímo nesouvisí.....:))) (edited)
Vzhledem k tomu, že většina lidí v módním průmyslu jsou homosexuální muži, nebo ženy....tak to se sexem přímo nesouvisí.....:))) (edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Muj muz ma 205 cm a ja 164 cm. Nikdy jsme zadnou prekazku co se tyce vysky nemeli. A jak se rika: v posteli se to srovna.
Mam rada vysoke muze a s nim se citim v bezpeci,jako se zadnym jinym muzem.

Výška muže, výška ženy?
Existuje obecné pravidlo?
Hezký den všem...