Nápady na zvádzanie 40+ žien

Nápady na zvádzanie 40+ žien

Ahojte Amatéri, mám 26 a celkom dosť ma priťahujú 40+ žienky (čo asi väčšinu) ale samozrejme len na spríjemnovanie jej a svojho života a sex, bez vzťahu😃 každopádne premýšľam nad kreatívnymi spôsobmi, ako osloviť nejakú žienku v tomto veku napr. hoci aj v Tescu alebo na ulici.

Určite by táto téma pomohla mnohým ak sa komentárom zapojí veľa z Amatérov.. hlavne žienky 😁
Nejaké nápady? 🙂
Väčšina žien po 40 - tke ma iný rebríček hodnôt ako mladé nevykvasene pipky ( samozrejme česť výnimkám, niektoré ženy ani po 50 ke budú na mentálnej úrovni 14 rokov). Znamená to, že majú iné priority... Takéto ženy väčšinou uprednostňujú mužov ktorí sú slušní, milí, galanti. Natlačiť na pílu čo má prísť príde samé... Máloktoré takéto ženy v rokoch ale hľadajú muža ktorý ich len vytrtka a dovi dopo, väčšinou chcú viac pozornosti, aj keď netvrdím ze hneď vážny vzťah. Ale spoločne rozhovory, spoločné záujmy - prechádzky, kino, večera, obed tým rozhodne nič nepokazíte...... No rozhodne si pozornosť takejto dámy nezíska tým ze jej budete posielať fotky svojej mužskej pýchy
Kedze nie kazda zena, ktora ma 40+, na ten vek aj vyzera, zacni otazkou: "Kolko mate rokov?" Tuto otazku mozes smelo polozit v ktoromkolvek ochodnom retazci. *4*
“Mladá pani. Máte 15 min. čas a 20cm miesta?” To mi zatiaľ zabralo vždy. V prvej vete zistí, že máš zmysel pre humor, nepotrebuješ pol hodinovú predohru aby sa ti vôbec postavil a tých 20 cm v nej vzbudí zvedavosť......*3*. Keď neskúsiš- nevieš.
Ahoj ja budem mat 40, chceš to skúsiť, daj mi vedieť, budem rada.
Nnnno, ak to myslíš vážne, hoci mám isté pochybnosti ... opakovaná skúsenosť robí majstra majstrom. Pouč sa z vlastných chýb ak sa ti tvoj zámer nepodarí, a nevadí či na stý krát. Ale hlavne, začni "trénovať" v reálnom svete. Oslov neznámu cudziu ženu, hoci v obchode kým stojíš pri pokladni! Nauč sa viesť konverzáciu smerom, ktorý je ti príjemný. Nezabudni, žiadnu babu (okrem profesionálok) nedostaneš do postele iba preto, lebo ty si nadržaný. Rovnako to musí cítiť voči tebe aj ona. Začína to prvými slovami, spoločnými predstavami a real príde až potom! (edited)
staci mat zlatu kartu myslim bankomatovu
Je to úplne rovnaké ako s 30r ci 25r len nebud detinsky..
Kompliment, malicky flirtik.. Pozvanie na kávu ci niečo.
Ved ono keď tam je potenciál ten sa ukáže na tej káve alebo už pri oslovení 😂

Inac nejaké naučené frázy sú k prdu podľa mňa. Keď tak využiť situáciu, okolie.. Čokoľvek..
Osobne by som to hral no normálnu prostu úprimnosť. Ze som ju zbadal a padla mi do oka a pekne vysvetlil ze sa snou chcem zoznámiť a rovno by som aj dohodol stretnutie alebo rovno išiel na kávu.. A tam už klasika kecanie, spoznávanie.....
Ked stebou nejaká už ide na stretnutie tak tam je potenciál. Zeny nechodia len tak lebo sa nudia 😂

Neviem presne co chces aby ti tu ľudia napísali.

Inac neveril by si koľko je 40+ žien co sexuálne stradaju doma...resp chcú cítiť po XY rokoch manželstva nejakú iskru zase, dobrodružstvo.. Ochutnať tak povediac život ;)

(edited)
Asi jediná sa zapája do tejto debaty ako žena,ale toto ,čo napísal Xaldam,je úplne pravdivé.Hlavne sa na nič Ne hrať.Ist medzi zeny,ja neviem ako teraz / je to obmedzené kvoli corone/,ale my sme s zoznamovací na diskotékach,v kaviarňach....proste ..Ja neviem aj sa ti zapáči,poslať po casnikovi nejaký drink pre ňu...potom si k nej pripadnúť,jednoducho ju osloviť,a začať na normálne temy/ žiadna pistel/byť totálne prirodzený.. ak to bude s tancom tak ju pozvať do tanca...teda sústrediť sa aj na veľké nákupné centrá,alebo dobre príležitosť je vo welness.. tam je to komorné...musíš mať však guráž.. žiadna žena za tebou nepríde a neoslovil ta.......držím prsty
Ja som chodieval na liečenia a tam sa dalo vyberať od 40 do 70r,Je tam každa baba v kľude a každé oslovenie zabralo,len stačilo trošku vyzistiť ako je na tom.Boli tam Levice čo lovili,Tigrice čo ulovili a Somarice čo štrikovali.
Úplne najúžasnejší komentár :) Vážne skvelo napísané, ďakujem moc, je vidieť, že inteligencia ti rozhodne nechýba ... + zaujímavé myšlienky :) ešte raz vďaka :D
Asi najjednoduchsie bude, ak si das inzerat. Neviem aka by bola uspesnost v realnom zivote keby si oslovoval zeny 40+ s ocakavanim, ze na konci toho bude sex. Urcite vsak existuju take ktore si chcu uzit s mladsim a presne cieleny inzerat by ti mal pomoct ich najst.
:))))co tak "oklepnut" jej auto na parkovisku))))) hned mas na "kakerabiky" viacej casu))))))))
Inak prispevky tu su celkom rozumne.....na kazdu totiz plati nieco uplne ine.
Kalerabiky))) oprava...oprava..........
Neviem či je najlepší nápad ničiť auta 😆 ak teda bolo myslené v tomto význame... ale zase to nie sú až také kalerabiky... veď keď ju oslovim tak vážne ma strašne priťahuje a príde mi rozkošná a atraktívna aj hoci ma po 50tke 😃
Tak začni ako to viete len vy ,.sopliaci,..ahoj,..nevieš kolko je hodín,..??.,..naj super eso si vytiahol ,..a máš ju určite na lopate,..
Nemali by ste už byť v dome dôchodcov alebo v sanatóriu? Diaľkovo som vám diagnostikoval zápal mozgu ... počkať .. mozog nenájdený, hm tak nič :D Nekomentujte, nikto nie je na vašu chronickú degeneráciu zvedavý :)
Tak je to potom jasné´,...dotyčný “miniteddy”,...pochádza z tohto zvázku,..rodičia zo sanatória,...nečudujme sa jeho stupídnym komentom,...plne chápeme*3**3**3**3**3*
Omg 😂 fakt vtipné... 😃 skôr by ma zaujímali vaše nápady na to ako ich osloviť, ako viesť rozhovor týmto želaným smerom a kedy na ste sa po nich "vrhli" 😈😆🤣
smiešny ,...myslíš,že na to je presný návod,??,..pozeráš veľa amerických chobotín,..keď to nemäš v hlave žiaden recept ti nepomôže,.už keď máš problém z oslovením,kde sú ostatné záležitosti,.napr.,empatia,..humor,.slovná zásoba,sčítanosť,.charizma,..chlapče!!,
Asi sme sa nepochopili. Já nemám problém s rozhovorom so 40+. Pýtam sa na vaše kreatívne nápady ako takú ženu ešte inak osloviť, čo sa vám najviac osvedčilo, akým smerom viesť rozhovor atď. 😃
Potom čo tu zavádzaš za vlákno,..ak teda nemáš problém z rozhovorom,?.??!!!!,..+.jebnuté dotazy ,.ako viesť rozhovor,.???,..podľa toho,máš problém zo všetkým čo sa toho týka ,!!
Najlepší nápad na svete tento príspevok. Tu si to určite čítajú len baby pod 40 😂
a si predstav teraz, že bude mať len 38, to si komplet v piči :D