Ak máš ženu ktorú máš rád a sex raz za tri mesiace, ako píšeš, máš viac ako 80% mužov. Máte sa radi, ale ak nebude sex častejšie , nájdeš si milenku. To keby som bol Tvojej situácii a poviem to manželke tak budem mať milenku ale už nie manželku o ktorej môžem tvrdiť že sa máme radi.
Len vy dvaja najlepšie viete prečo je toho sexu menej, akú radu tu čakáš. Buď sa porozprávate a ak sa máte radi a nie sú iné zdravotné problémy tak sa to môže zlepšiť na 3x za mesiac. Alebo ak sex je to najpodstatnejšie a preto si sa oženil treba sa rozist a ísť za tým čo mi najviac chýba ku šťastiu.
Možno sa už tak nemáte radi, ako si myslíš, manželka už netúži po sexe a ty hľadáš milenku.
Len vy dvaja najlepšie viete prečo je toho sexu menej, akú radu tu čakáš. Buď sa porozprávate a ak sa máte radi a nie sú iné zdravotné problémy tak sa to môže zlepšiť na 3x za mesiac. Alebo ak sex je to najpodstatnejšie a preto si sa oženil treba sa rozist a ísť za tým čo mi najviac chýba ku šťastiu.
Možno sa už tak nemáte radi, ako si myslíš, manželka už netúži po sexe a ty hľadáš milenku.
Skús namiesto fňukania, honenia a hladania milenky na internete jej umyť riady, upratať, zamakať na svojom zovajšku a postave, prekvapiť kyticou, šampanským a komplimentom, pomasírovať jej nohy či pozvať na večeru.

Moja žena je asi frigidná
😞