Nelíbí se lízání

Zmizlo fórum

Nechápu proč zmizlo fórum o tom, že některým ženám se nelíbí lízání resp. jim to nic neříká, když s tím mám osobní zkušenost se třemi ženami*162*
Se jim to nelíbí protože jsou, dost možná, solidně vylizany*14*
Já mám lízání ráda. Jenže málo kdo to umí... I kdyz muži řeknu cože mi líbí a on mě například dál kouše je toho hov**..
To není že málokterý chlap umí lízat. To je v tvé hlavě..
Mě se také nelíbí když mám lízat anál u chlapa. Nevím čemu se divíš...
Teda promiň ale srovnávat lízání genitálu (péra i kundičky) a análu je trochu mimo, ne??? *385* Mmch lízáni genitálů (orálně-genitální předehra) bylo zaznamenáno u VŠECH savců. Ale žádného jelena by nenapadlo lízat lani prdel nebo ho strkat lani do prdele když může lízat a strkat do laní kundičky (tedy tam, kam patří)*4*
Pokud se ženám nelíbí orální, vaginální ani anální sex, tak je velmi pravděpodobné, že z nich budou zamindrákované, vystresované a hlavně nevyšukané 40ky.
Tak mě je 31 a orální a anální sex nemusím, ale jako nevysukana si moc teda nepřipadam. Manžel by mohl zvolit....
Být v 31 nevyšukaná, to by bylo k nas+ání. Jen by mě celkem zajímalo, když nemusíš orál ani anál, proč si dáváš inzerát na chlapa do trojky?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Když šoustají jen dva a třetí se kouká, tak to bude asi dvojka s čumilem, že? *4* Nic proti, ale i ta je dobrá.
Třeba za tím profilem je jen chlap s Bi představama... přece víš jak to tu chodí. .
Toto samé říkám manželovi, že nejsem jediná...
Liznout si liznu jen tehdy, když ženska ma fakt pěknou piču a musi k tomu ještě vonět. Jak ma ženska piču škaredou a smaradlavou, tak mě to nelaka, to si připadam že ližu zvadlej hlavkovy salat a k tomu čicham k sardelove pastě. *113*
Většinou se to nelíbí ženám, když to muž neumí. Co sem poznal X žen, tak většina to vyžadovala a převážné většině se to sakra líbilo - dle jejich reakcí*4*

Osobně to miluji a většinou takto začínám akt *58**124*
to není pravda.lízání miluju ikdyž mám vaginální orgasmus
Myslim, ze to s tim nema spojitost. Podle me mate kazda jinak citlivej cudlik a podle toho se musi postupovat. A beru i to, ze pro nekterou to proste neni. Ale takovou jsem zatim nepotkal. A jen jedina fyzicky odmitala pokracovani lizani po vyvrcholeni, coz se da pochopit
přesně tak.v tomhle bych taky neviděla spojitost.prostě každou vzrušuje něco jiného
Jj, moje " letitá kámoška s výhodou " to má taky tak. Naproti tomu moje žena lízání a orál miluje. No a já si obojí dopřávám podle chuti 🙂
Je třeba si uvědomit, že každá/ý to máme nastaveno jinak. Znám ženu, která se udělá opakovaně jak prsty, tak jazykem, další si tam prsty nenechá ani strčit. Pokud žena nemá ráda lízání, muž to ví, rád líže, vezme si ji za manželku a potom si stěžuje, tak je blb.
Na druhé straně by se ta manželka mohla sem tam obětovat a sem tam na chvíli nastrčit, to přece nemůže být zase takové utrpení *385*
No popravdě o tom bych musel chvíli popřemýšlet*6*
Co to kecáš?jako že kdo má obývák a balkon?já mám vilu a má žena má i kuchyní i terasu s bazénem..
Pojď přijedu si pro Tebe rozumbrada zanedbaná...ukážu Ti o čem Ty píšeš...
50no to budeš překvapená...nooo....pusu
Se tremi? A neni to malo Antone Pavlovici? *22*
Tak samozřejmě že většina žen mi sama stahovala hlavu do klína a některé se udělaly jenom lízáním. Ale byly tři, které 1: "nechci to" 2: "tlačí mě to a lechtá" 3: "to já nemám ráda" a všechny tři chtěly nahoru a nasednout *75**71*
Holt jinej kraj, jinej mrav. Já žádnou neznám, který by se to nelíbilo.
Lízání zdar *18*
Ne že by se mně lízání úplně nelíbilo, ale nemusím ho. Raději orálek poskytuji než přijímám*4*
Tak to mám já taky....raději poskytují.
Mě se to třeba nelíbí a manžel musí respektovat
A nenastrčíš mu alespoň občas na chvilku? Když víš že ho to vzrušuje (pokud ho to teda vzrušuje)?
Ne, když se mi něco nelíbí, tak to neděláme a manžel to respektuje...