Nevidím až tak podstatný problém.
Zádrhele to má - např. dostat se ve vhodnou chvíli do balení.
Také když partnerka někde uvidí ležet balení, nemusí to končit dobře.
A nakonec už se vám někdy zamotal do ochlupení? Móóóc prima :-)
Zádrhele to má - např. dostat se ve vhodnou chvíli do balení.
Také když partnerka někde uvidí ležet balení, nemusí to končit dobře.
A nakonec už se vám někdy zamotal do ochlupení? Móóóc prima :-)
To je pěkná blbost. Problém s tím mívají ti, kdo toho ještě moc nenasouložili-tam je to i normální (nervozita, ostych a podobně). Jinak nevidím rozdíly mezi "s" a "bez" gumy.
Čím dál častěji se ovšem dočítám o nepadnoucí velikosti - máte si kupovat pořádný šprcky a nešetřit nákupem těch laciných v Kauflandu nebo u pumpy :-)Výrobce ACT=gumičky asi pro trpaslíčky, hodně úzký. Vulkán Hrádek taky nic moc, jsou taky dost těsný a ještě jsem nenašel ve větší velikosti=zavrhnuto. Mně osobně se osvědčily standardní Durexky. Jsou dražší, ale pohlavní nákaza (i "obyč." zánět) vyjde na mnohem víc peněz.
Čím dál častěji se ovšem dočítám o nepadnoucí velikosti - máte si kupovat pořádný šprcky a nešetřit nákupem těch laciných v Kauflandu nebo u pumpy :-)Výrobce ACT=gumičky asi pro trpaslíčky, hodně úzký. Vulkán Hrádek taky nic moc, jsou taky dost těsný a ještě jsem nenašel ve větší velikosti=zavrhnuto. Mně osobně se osvědčily standardní Durexky. Jsou dražší, ale pohlavní nákaza (i "obyč." zánět) vyjde na mnohem víc peněz.
Taky mam ten problém. S kondomem necítim nic.. Musim na to mít opravdu chuť jinak mi zvadne. Je to jako kdyby jsi chtěla lízat med přes sklenici.Ty penis v sobě krásně cítíš,ale muž necítí to krásné vlhko a teplo. Najdi si někoho komu stopro věříš a kondom nepoužívej.
Já mám spíš problém se do kondomu nasoukat.Ačkoliv je mé "vybavení"řekl bych průměrné,mám pocit,jako by každý kondom byl malý.Když natáhnu průměrný kondom,mám pocit jako bych si ho držel v zaťaté pěsti.
Tohle jsem před časem řešil taky. Chce to širší kondom. Mě se osvědčily tyto. Jsou k dostání v různých velikostech.
http://kondomshop.cz/6-kon domy-mysize
http://kondomshop.cz/6-kon domy-mysize
Tak to je super) Ja mam pocit, ze s obyc mi kazdou chvili spadne.) A nemyslim si, že by kondom měl vliv na výdrž.) Jsem se asi jednou moc těšil a trvalo mi to celou noc)). Avšak ona byla spokojená, tak proč to řešit, že.:-)
Vliv na výdrž asi nemá, nicméně velikostně nesedící kondom je nepohodlnej. Hůř se nasazuje a sklouzává. Bežný kondom má na šířku 53mm, což odpovídá průměru cca 34mm. Sám jsem se divil jak je to málo.
Tak určitě to je nepohodlné a odtahuje to mysl.:-)
Zapomněl jsem dodat, že mi problém dělají i 58ky a nvm na kolik to odpovídá.)
Jak jsem zjistil, tak ta šířka je půlka obvodu kondomu, tudíž průměr se dá snadno zjistit. Já používám široký 64mm.
myslím si,že to vůbec není o tom,jestli to s kondomem jde,nebo nejde.Samozřejmě ten pocit,kdy penis klouže uvnitř pochvy,je díky obrovské spoustě nervových zakončení nádherný,ale ten kondom to podle mě otupí jen v té intenzitě vnímání,nevím proč by to mělo mít vliv na kvalitu erekce.Možná sned jedině u těch jedinců,kteří za tím podvědomě cítí možnost oplodnění partnerky,kterou jim ten kondom logicky bere,ale jinak nevidím důvod.Moje osobní zkušenost je taková,že kondom na to nemá vliv a určitě bych nikdy nešel do milování bez kondomu,pokud bych dotyčnou opravdu dlouhodoběji neznal.
Bez kondomu je to prostě zábavnější, a tak pánové "mají" alergii na latex, nebo jim to "nejde". Najdou se i debilové, kteří šukají kurvy bez kondomu. Takže dámy buďte zodpovědné.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Podle mě je daleko větší šance, že se člověk nakazí od normální holky, než od prostitutky. Pokud má trochu rozum tak si zdraví hlídá. Stačí jeden nakaženej a má po kšeftu.
Každý svého štěstí strůjce. Já si radši vezmu kondom, abych si "dávat pozor" nemusel.
Mně stojí furt, (kondom-nekondom). Sex bez kondomu připadá v úvahu jen u stálé přítelkyně. Pokud tedy bere hormonální antikoncepci. Bezpečnost je bezpečnost.
Moja partnerka neberie tabletky takže iba s gumou. Je to ako vyšívať v rukaviciach. Hrôza. Už som si zistil koľko stojí podviazanie semenníkov. Ako to riešite pokiaľ nechce žena tabletky a obaja nechcete ďalšie deti ?
Přesně tak, kondom je, mimo stálý vztah, prostě nutnost. Ať chceme, či ne.
Ahoj,taky obcas pouzivam kondom,nemam s tim problem.Super jsou treba Pepina s drsnejsim povrchem.Akorat mi nikdy moc nevydrzi.Jsem prumerne vybaveny(18 cm),tak ze s velikosti kondomu problem neni,ale mam vetsi vydrz,cca 2 hodky nez se chci udelat a to proste ta gumicka vetsinou nevydrzi a praskne.Ale to nevadi,stejne vzdycky strikam na telicko,nejradsi ale do pusinky.Radek z Plzne
týjo, tak když vydržíš 2 hodiny, tak není divu :D na to ten kondom asi není stavěnej..co bych za takovýho chlapa dala..
to je spíš mazec počítat kvítka na závěsu. to ji raděj postříkám a zkusím ho ještě vzchopit a pusou ho vzchopí vždycky i když už se mi nechce:-)
2 hodiny se mě podaří tak 1x za měsíc
franta2: Používam presne ten istý spôsob a vo všetkom s tebou súhlasím.V prvom rade je uspokojenie ženy a keď je ona v siedmom nebi, tak nás tam dostane tiež.Na oddialenie svojho vyvrcholenia ešte používam jemné kusnutie si do jazyka a mysľou odskočenie k zubnému lekárovi.
Franta2: Jo, tohle se mi taky stalo. Když zjistila, že při tom ještě sleduju děj v televizi, tak jsem málem dostal lepáka :-)) Vlivem profesní deformace mi tyhle 2 činnosti současně nedělají problém dodneška.
Taky mám pocit, že je pro mě v gumě málo místa pro mrdku. A to v Hrádku vyráběli serii kondomů úplně bez rezervoáru na objednávku jednoho klubu. Jeho zaměstnakyne si stěžovaly, že je rezervoár šimrá... To pak bylo stříkání jako přetahování z gumou... Nic pro mě...
Přesně, je tam málo místa na sémě
však můžeš krátce před orgasmem sundat kondom a holka tě dodělá pusou, ne? :)
to nikdy nedokážu pochopit...
slyšela jsem to už od více chlapů, že jejich přítelkyně není na orální sex... pardon, ale takový dámy bych liskala :)
slyšela jsem to už od více chlapů, že jejich přítelkyně není na orální sex... pardon, ale takový dámy bych liskala :)
To ale vůbec nepomůže ;-(
:-) :-) :-)
:-) :-) :-)
Když mi kondom sedne rozměrově, tak problém nemám a nijak mě neomezuje. Postupem času jsem zjistil, že s "normální" velikostí to není dobrý, tak s tím musím dopředu počítat.
Jo? tak to si myslím, že cos teď napsal, tak rozhodně neplatí... že ikdyž to chlap nemá často.. a neměl to třeba dlouho, tak mu to s kondomem nemusí jít ;)
jak beplati vzdyt sem to taky myslel takhle me ten kondom proste vadi a nic necitim porad tam musim koukat nebo sahnout
to nebyla reakce na tebe ale ne toho před tebou ;)
a říkám, že si myslím, že neplatí to, že když chlap nemá dlouho sex, že mu to s kondomem pak v pohodě jde, protože je hodně nadrženej.. to je podle mě blbost.. myslím, že jsem někdy určitě měla chlapa, kterej to dlouho neměl a stejně mu to s kondomem nešlo ;)
a říkám, že si myslím, že neplatí to, že když chlap nemá dlouho sex, že mu to s kondomem pak v pohodě jde, protože je hodně nadrženej.. to je podle mě blbost.. myslím, že jsem někdy určitě měla chlapa, kterej to dlouho neměl a stejně mu to s kondomem nešlo ;)
tak to mas uplnou pravdu
no a to je muj problem je to peknej hnus a pritelkyne to nechce pochopit
tak to mam taky ten problem s kondomem me to nejde a pritelkyne ho vyzaduje nekdy je to v pohode a nekdy proste smula sundam kondom a je v pohode takze spotreba je pekna

Sex s kondomem
..
Jsou tu mezi váma zodpovědní chlapi, kteří to dělají s kondomem pravidelně a nedělá jim to problém?
Měla jsem takovýho milence a byla jsem za něho opravdu ráda.. ale v poslední době mám pocit, že snad existuje hodně málo chlapů, kteří by s kondomem dokázali být stejně tvrdí jako bez..
A co pak dělat když mu to s tím nejde? Sundat ho a kašlat na to? Nebo už nikdy s tím dotyčným nesouložit?