Me by se taková cesta kamionem s někým kdo je fajn a společně bychom se dokázali zasmát a mluvit o všem hrozně líbila. A i jemu by hned bylo veseji, než si v prázdné kabině povídat sám pro sebe. Za mě super.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Děkuji za názor a asi máš i pravdu
Když se dva chtějí mít rádi a nemají zázemí je i kamion sice nouzová ale dobrá varianta.
Jak jsem psal, nic ve zlém. V autě jsem se něco našoustal a pěkné zážitky byly s děvčaty do 50 kg. Při více kg už tam překáželo téměř vše, včetně stojícího Ferdy a větších prsou. Urazit jsem Tě rozhodně nemínil, jen jsem reagoval na vychvalovaný sex v autě, od někoho prostorově výraznějšího.
Vím, že paní psala o drbačce v kamionu a že je v něm hodně místa, hlavně v nákladovém prostoru. Tam se dá jistě zvládnout grupáč nebo SW . 
Když někdo s takovými parametry vychvaluje sex v kamionu, tak mi to prostě přijde stejné, jako kdyby vegan básnil a vychvaloval pečený bůček s knedlíkem a se zelím.
Když někdo s takovými parametry vychvaluje sex v kamionu, tak mi to prostě přijde stejné, jako kdyby vegan básnil a vychvaloval pečený bůček s knedlíkem a se zelím.
Nee to neni inzerát jen mne to zajímá

Sex v kamioně
Sex v kamioně