Questo post è stato eliminato dall'utente.
Moc zkušenosti teda nemám, ale samostatnéj chlap na sw je teda průser. Co jsem zatím viděl, tak se zařadíš do tlupy dalších 10ti a budete pobíhat po klubu, kde by mohl být nějaký pár a pak si honit. Nezlob se a neber to osobně, ale taková asi bude realita. V páru tam budeš mít alespoň ten protějšek. Když zaplatíš tak ti dá nějaká profi ku.. v sedačkách, ale cenu nevím. Viiděl jsem tak dost chlapu co se tam mazlili a mazlili, až padla asi cena a chlap vystřelil a bylo po lásce. Samostatný chlap s velkýma cilema na sw, nevím... přeji ti hodně štěstí, ať nejsi zklamaný. Budou tam jiní borci arabi a dvoumetroví rusáci, ti mají soldy a umí v tom chodit . Dej vědět jak jsi dopadl....
Současná doba příliš těmto libůstkám nepřeje, ale až zas bude vše v normálu, jestli kdy vůbec, vyraž na turné po vyhlášených klubech. Pokoumej s těmi, kteří již mají zkušenosti, ale nakonec tu vlastní ti nikdo nepreda. Tu musíš získat sám. Poznáš co ti vyhovuje nejvíce. Na komenty typu "běž sem nebo támhle" se vykašli, a už vůbec neřeš lemply, co se tu hádají. Bez nich by to tu bylo, řekněme čínští. Protože lidé kteří jsou skutečnými swingers svět neznáši vlastním egem a podobným bordelem. Tak užívej ať máš nač vzpomínat.
Já bych zde neuváděl kam zajít poprvé na swingers...každý klub je jiný, někdo má rád zábavu a živo, jiný klídek a relax. Doporučuji si vygooglovat swingers kluby v ČR a pak je postupně vyzkoušet.Já to také tak udělal. Dnes střídám kluby podle nálady. Ještě že je kam chodit. Lidé važte si toho!
V Práglu je teď u metroušků in jezdit v bačkorách po eskalátorech...??
A co ti v tom brání?

Poprvé na swingers 2020
Je lepší si nechat poradit. Než být za ...