Ja mam zdr. problem celej život jsem odkázán na pleny a dost často se stane že musím řešit přebalování venku v lese a na různých místech hodněkrát jsem byl přistižen vyrušen dospělíma puberťáky i dětma že jsem byl buď v procesu svlíkání nebo už měl na sobě jen plenu mokrou a chystal si jí sundat nebo byl už nahý a zrovna někdo přocházel a byl přistižen.
Ja mam zdr. problem celej život jsem odkázán na pleny a dost často se stane že musím řešit přebalování venku v lese a na různých místech hodněkrát jsem byl přistižen vyrušen dospělíma puberťáky i dětma že jsem byl buď v procesu svlíkání nebo už měl na sobě jen plenu mokrou a chystal si jí sundat nebo byl už nahý a zrovna někdo přocházel.
Mame ted cerstvou a prvni zkusenost. K veceru jsme sli na vyhlidku a v nejlepsim jsem si vsiml, ze se blizi dalsi vyletnik :-D Byl asi 30m od pristresku a vsiml si nas, az jsme se oblekali, tak se chudak hned otocil sel pryc, jen jsem na nej zavolal “pardon” a pan jen mavl rukou a smal se. Jen co zmizel, pustili jsme se do noveho dila :-)) ale oba jsme se pak shodli, ze nas to nevzrusilo, spis vyrusilo ;-)
Pro mě je největší adrenalin, když se povede nahota/sex před známými, sousedy apod... před někým, koho pak běžně potkáváš a všichni dělají, jako že nic … nám se povedlo na jedné oslavě všichni nazí skončit v bazéně :)) a kupodivu se nikdo nestyděl :)) ale zpět k tématu … hezky se šuká na slepé silnici u písáku na Vrbovce … :))

Nahota v lese Poděbrady, Kolín
Vaše pocity, srazy, pokec