Nie si sám...aj ja mam ten isty problem... preto chcem ist do trojky kde on bude BI
Ja som ženatý, no žena už v sexe nechce nič. Som odkázaný na svoju ruku a tak som sa rozhodol, skúsiť to s chlapom. Dal som sem inzerát a za nejakú dobu sa mi ozval jeden mladík. A zrovna z toho mesta ako aj ja. Sadli sme si a už asi zo štyri roky sa sem tam stretneme a poriadne a bez zábran si užijeme. Treba len skúsiť. Je to fajn zmena.
Ahoj našiel som a bolo to úžasné treba hľadať a vždy sa nájde niekto kto tiež skúsi.
Tiež by som to chcel skúsiť len nemám bohužiaľ s kým
Samozrejme neskusis tak nevies ,je to fajn ak sa stretnu dvaja rovnako naladeny ,alebo ak chlap najde super bi parik...zase nerozumiem chlapov s tym ze ak vidia nejake pero okamzite chcu sex ,nie kazdy chce sex okamzite ,stretko na slepo alebo sex s nepoznanym clovekom
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je to zvláštne 13 mužov tu píše o snoch, predstavách a túžbach s BI mužom. Opisujete aké je ťažké nájsť toho pravého a ako by ste chceli stretnutie...
Je to typický problém mnohých ľudí, budú sa radšej sťažovať, ako niečo urobiť, aby to zmenili. Však každý hľadá muža, tak už ste si mohli vymeniť telefónne čísla a aj 3x stretnúť.😀😀😀
Je to typický problém mnohých ľudí, budú sa radšej sťažovať, ako niečo urobiť, aby to zmenili. Však každý hľadá muža, tak už ste si mohli vymeniť telefónne čísla a aj 3x stretnúť.😀😀😀
V ba mozme spolu dat relax pokec v saune hotel nivy :) robi sa to bezne
Ked najdes odvahu daj veduetba mozeme sa stretnut
Ahoj hľadám pár s bi mužom. To ma láka vyskúšať. Pekne ju lízať pokiaľ bude on v nej a aj jeho
Na konci budeme skor ľutovať to, co sme neurobili ako to, co sme urobili
Povedzte mi ze kde je problém, ked to chcem skusit tak to skúsim. Tiez som to skúsil a je to fajn... Pritom milujem zeny ale obcasny ulet ze si s niekym niekde vyhonim alebo on vyhoni mne alebo ja jemu je vzrušujúce

Tajná túžba vyskúšať BI
Máš rôzne tajné predstavy