Mezi rasovy sex

Máte tuhle skušenost

Máte skušenost z mezi rasovym sex, čili z nekym jiné barvy pleti,
Nebo prováděli jste orální sex, někomu takovému. Jaky je takovy sex. Jiná barva pleti ma pry jiné aroma, pohlavní orgán jinak voní a chutná
Černoši ho mají většinou vetšího a silnějšího, ale taky to není pravidlo, jsou i s malýma)))
Ale někteří mají na skutečné penisy...
Jedno pozměněné přísloví praví, že je všude kunda o dvou pyscích. Mohu potvrdit. Zkušenosti s děvčaty jiných ras jakožto bývalý námořník mám, s úplně černými, s mulatkami, a hlavně s Asiatkami, přičemž s jednou Asiatkou žiju. Jen cikánky jsem nezkoušel, neb se jich štítím. Pokud vše podtrhnu a shrnu: vůně a aroma jsou u holek v podstatě stejné. Asi je v tomto nejdůležitější strava. Pokud si nějaká exotická kráska zvykne na naši stravu a přejde na ni, rozdíl v její vůni a vůni našich holek zakrátko nepoznáš. Další rozdíl může zapřičinit kosmetika, kterou dámy používají, je často dost odlišná od toho, co se používá u nás - např. kokosový olej na vlasy nebo jasmínová voda, výtažek ze santalového dřeva nebo zejména v Oceánii olej monoi. Rozdíl mezi rasami je u sexu spíše v tělesných proporcích. Plochoprsá černoška je nezvyklým jevem podobně jako prsatá a prdelatá Thajka, a pak je rozdíl taky v přístupu. Asiatky z Dálného Východu jsou mnohem vlídnější a příjemnější, než holky ostatních ras, zpravidla se nehádají a nevysírají, což každý chlap ocení. Černošky se jinak chovají v Evropě a jinak doma. Třeba v Portugalsku žije černochů a mulatů spousta, a ti se většinou chovají stejně jako bílí Portugalci. V jiných zemích zase ne. Americké černošky jsou pak kapitolami samy pro sebe. A Arabky a další muslimky? STOP!, a rychle pryč, pokud nechceš skončit s kudlou v zádech .Přes Alláha u nich vlak nejede, je to jiný, nám nepochopitelný svět. Není však čeho litovat, z našeho pohledu to jsou často ošklivky a často i špindíry, a hádavé k tomu. Ale jsou vyjímky, třeba Turkyně, ty někdy bývají opravdu moc pěkné, příjemné, a umí se i bavit. Ale na sex s nimi moc nepomýšlej, to bys musel mít opravdu velké štěstí.
Hrubý jak struhadlo a taky mi moc nevoněli. Myslim teď black mamby.
Žlutky naopak.
Mezirasovy je o ničem totálně. Já už jedu jen mezigalakticky, je to sice vztah na dálku a dojíždění je o malinko dražší ale stojí to za to.
Pořiď si hvězdnou bránu.....
Aktuálně je v karanténě. Takže smůla.
Ja bych rád ochutnal, tmavou kundičku, jak chutná a voní, otom snim lizat takovou
Questo post è stato eliminato dall'utente.
tak už víme kam jezdíte na dovolenou *22**22**22**22**22*
Turci mají velké penisy????? .....
Také bych ráda uchutnala nějakého BBC...
Záleží jak velký kontrast rasy je. Ale nevím o tom že by to vonělo jinak u jižních národů. Afrika už bude asi něco jiného.
no černoška voni jinak, nejsem rasista protože to je moje dobra kamaradka, jen to prostě napišu na ferovku....prostě smrdi i po vykoupani jsou citit jinym pižmem, bavim se teď o ženske z Etiopie *247*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bohužel má pravdu jí jich očichal dost.