Já zkoušel gumový/plastový z eshopu, ale moc to neškrtí.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jaká se vám osvědčila výška/šířka (prostě ten druhý rozměr kromě průměru)?
Mně právě přijde, že když ho nechceš mít jen na okrasu, ale vyžaduješ od něj i funkci škrtiče při erekci, tak ten 5mm se už trochu nepříjemně zařezává a 15mm je zase širokej až do prdele. Takže ty, co mají kolem 1cm se mi jeví jako dobrý kompromis, tak mě jen zajímalo, jak to vidí ostatní...
Mám průměr 50. Nechá se normálně nosit bez rizika "přidušení". Ale při erekci funguje jak má. 45mm mě v některých polohách pobolívá a není příjemný. Takže dle mne je ideál ten, co v klidu pohodlně objímá a pak při sexu sedí úplně na fest. Mám tedy kroužek, co je lehce prohnutý. Sedí pak dokonale. Ale dle rad tady, stočit kus drátu nebo kulatiny a vyzkoušet.
Pevný kroužky se obvykle nasazují tak, že protáhneš jednu kouli, pak druhou kouli, třetí kouli atd. ... a nakonec ochablej ocas. Při sendavání pak postupuješ v opačném pořadí.
Bejt tebou, tak si to nejdřív vyzkouším s kusem drátu. Kroužek umotám na trubce předpokládanýho průměru, konce zkroutím, vyzkouším, jestli to všechno funguje tak, jak zamýšlím, a pak to teprve dojdu někam koupit. Když by náhodou nešel sundat, tak ho lehce rozmotáš...
(edited)
Bejt tebou, tak si to nejdřív vyzkouším s kusem drátu. Kroužek umotám na trubce předpokládanýho průměru, konce zkroutím, vyzkouším, jestli to všechno funguje tak, jak zamýšlím, a pak to teprve dojdu někam koupit. Když by náhodou nešel sundat, tak ho lehce rozmotáš...
... a jestli je, tak u sundavání mu už určitě budou asistovat hasiči.
(edited)

kroužek na penis
kovový - jaká velikost?