hmm neverim ze sa na delfine da nieco zazit :-)
Niekto na Delfín dnes popoludní? Chodievajú tam ľudia aj cez deň?
Bol som tam minulú sobotu. Mz bez plaviek. Asi 3 pari tam boli. Potom uz len mladí a starí muži. Zvrhlo sa to. Honilo sa v saunach,v bazéne v sprche sa fajčili. Trochu blbé to bolo. Tie pari odišli kôly nim. Lezim v bazéne a vedľa starší pan prisiel k asi 45 r. Muzovi a zacal ho honiť a smiať sa pri tom. Potom ten mladší siel do infra a tam ho fajcil iný dedko. Chybali mi zeny v ten deň...
tak o tomto ja iba snivam :-) este nikdy sa mi tak nezadarilo :-)
Dnes niekto do Delfina? Vecer okolo 19.00
Pojdem dnes podvecer do Delfina
To znie super, možno sa tam prídem niekedy pozrieť.
Ja pôjdem asi dnes pozrieť do delfína. Nejaká dáma ako spoločnosť?
Dojmu zo sauny delfín. Je tam parná, infra a suchá sauna. Sú tam malé bazeniky. V jednom je 36 a v druhom 38stupnov. Je to zastaralejsieho data ale čisté. Vstupné je tam 10€ na 3 hodiny. Aspoň čo som bol ja, tak tam boli prevažne staršie ročníky (+/-10ludi). Chodí tam údajne opakujúce sa klientela/komunita.
Zdravim, neviete kedy otvaraju saunu? Delfin
Chodieva niekto do sauny Rosnička v Dúbravke? Funguje? A dá sa tam niečo zažiť?
Išiel by dnes niekto o cca 18-tej do sauny v Auparku v Bratislave? Ja hetero, samotní muži nie 😉👍🍀 milý a hravý párik hľadajúci dlhodobé priateľstvo? Žiadne fotky, vypisovacky.... stačí ak prídete 🍀 budem mať náramok so zralocim zubom, stačí ak budete mať ruky vpäsť ako znak sympatií 😉 keď len partner, tak viem, že prekvapko pre dámu 😉
Dnes niekto do sauny Delfin o 19?
Chodia do delfínu aj dámy alebo len páni? Dá sa tam niečo zažiť?
M+M len real ??????????? ak ano sprava a cas ja fajcim všetko
Milý párik na pravidelné saunovanie? Hľadám dlhodobé priateľstvo. Spríjemnenie si saunovanie...môžem byť divák, môžeme si vymieňať dotyky. Som zvedavý hetero a v pare nebudem riešiť, čia je to ruka 😉 kľudne aj opačne 😉 pokojne napíšte správu 😉
Cau, ja takto chodim do hotela nivy do sauny, chodia tam mladsi a rovnako zamerani :)
to vazne? ja som bol vcera a nic som nenzail ale tuzil som po tom :-)
Si nevieš zapnúť internet a pozrieť si to na ich stránke?
Tak pokiaľ mi to napíšeš ty.tak je to všetko v poriadku....
Pocity zo sauny delfín? Aj tam niekedy niekto niečo zažil? 😉
Netrep..jedna pani povedala...je normálne otvorené a fungujú v klasických otváracích hodinách...stačí si zapnúť net...

Sauna FURST a DELFIN - BA
muž/chalan/sympoš :-)