Já jsem u toho docela hlasitej, až se mi přítelkyně smála. :)
S dětmi ve vedlejším pokoji jsme se s manželkou tak nějak naučili být při sexu potichu, nicméně jemné sténání a vzdechy si neodpustíme. Bez dětí doma jsme trošku hlasitější, ale jen trošku. Prostě zvyk za ty roky nám zůstal. Sténání a vzdechy jsou však důležité pro pěkný sex, protože nám umožňují říct beze slov tomu druhému, co se mu nelíbí, co se mu líbí víc a co ještě víc.
Bohužel milenka naopak má ráda sex potichu. Nevím proč, ale jí se to tak líbí. Bohužel vzdychá tak slabě, že někdy nepoznám, kdy už má orgasmus a lížu ji dál (lízání její "studnice rozkoše" mám nejradši). Že už má dost si vždy řekne sama. Bohužel i orgasmus má celkem tichý.
Bohužel milenka naopak má ráda sex potichu. Nevím proč, ale jí se to tak líbí. Bohužel vzdychá tak slabě, že někdy nepoznám, kdy už má orgasmus a lížu ji dál (lízání její "studnice rozkoše" mám nejradši). Že už má dost si vždy řekne sama. Bohužel i orgasmus má celkem tichý.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jj je to krasne slyset a zmena vyrazu ve tvari , jiny pohled oci... to vsechno dohromady je nadhera :)
(edited)
Jo je to sexy když u toho žena pěkně vzdychá a je to vzrušující
Já si teda dokážu někdy i dost zavzdychat i u honění a když doma mrdame, tak se nejdříve zavírají okna protože se dokážeme občas vyjadřovat dost nahlas 😁😉

Sténání, vzdychání, hekáni,
Jak to máte se zvuky?