ahoj.špatně se mi o tom mluví ale mám velké problémy s vydrží ,sem velice pohledný kluk ale bez sebejistoty v posteli sem nahraje a už dlouho mne to trápí proto hledám touto cestou jakoukoliv pomoc která skvalitní muj sexuální život,prosim pomozte
ahojte mohli bi ste mi pomost ked mam sex z polovickou po 20 sek. sa urobim co mam stim robit
Dej si k posteli fotku tchyně a dívej se při sexu na ní.Určitě se jen tak brzy neuděláš:-)
Asi sa naštveš, ale zavidim ti, mne to trva cez pol hodiny ... najdlhší vztah som mal cca 1,5 roka ... každá mi po čase dá kopačky....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
nejakym lidem se dava zoloft jako prasek a to prodlouzi vydrz , zeptej se lekare
navykovy neni, blokuje serotonin. Serotonin je neurotransmiter ktery hraje roli v nalade, panicke zachvati, uzkosti a ejakulace.
Mozna franta 2 je psychiatr a svetovy odbornik na anti depressiva, ale ja bych doporucil aby jsi se o tom poradil se sezuologem, psychiatrem nebo svym obvodnym lekarem.
Mozna franta 2 je psychiatr a svetovy odbornik na anti depressiva, ale ja bych doporucil aby jsi se o tom poradil se sezuologem, psychiatrem nebo svym obvodnym lekarem.
Slib jí, že ji ušukáš k smrti. No a po tom jí řekni že jí daruješ život aby mohla přijít znovu.

Problem ze sexem
Mam problem