Problem ze sexem

Mam problem

Ahoj Amateri mam problem nemuzu najit stalou partnerku tak to resim tak ze hledam na internetu nekoho na sex kdyz se nekdo najde tak nemam odvahu rict ano protoze mam mensi vydrz a nemam mnoho zkusenosti a bojim se ze to nebu ono a ja se akorat strapnim muzete mi nekdo poradit jak nato ?? Dekuju
ahoj.špatně se mi o tom mluví ale mám velké problémy s vydrží ,sem velice pohledný kluk ale bez sebejistoty v posteli sem nahraje a už dlouho mne to trápí proto hledám touto cestou jakoukoliv pomoc která skvalitní muj sexuální život,prosim pomozte
ahojte mohli bi ste mi pomost ked mam sex z polovickou po 20 sek. sa urobim co mam stim robit
Dej si k posteli fotku tchyně a dívej se při sexu na ní.Určitě se jen tak brzy neuděláš:-)
Asi sa naštveš, ale zavidim ti, mne to trva cez pol hodiny ... najdlhší vztah som mal cca 1,5 roka ... každá mi po čase dá kopačky....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
nejakym lidem se dava zoloft jako prasek a to prodlouzi vydrz , zeptej se lekare
navykovy neni, blokuje serotonin. Serotonin je neurotransmiter ktery hraje roli v nalade, panicke zachvati, uzkosti a ejakulace.
Mozna franta 2 je psychiatr a svetovy odbornik na anti depressiva, ale ja bych doporucil aby jsi se o tom poradil se sezuologem, psychiatrem nebo svym obvodnym lekarem.
Slib jí, že ji ušukáš k smrti. No a po tom jí řekni že jí daruješ život aby mohla přijít znovu.