My to tak máme na obě strany. Ale o slově "tolerovat" bych se hádala. Cejtím v tom ústupek, kdy jedna ze stran není zcela spokojená. Pokud někdo někomu něco toleruje, zavání to průserem, buď hned, nebo do budoucna. Je to stejný jako s drobnejma zlozvykama, který člověku na začátku vztahu přijdou roztomilý a malicherný a jak dojde k nějakýmu vyosení, jsou z toho rázem příšery.
Ano, milenku jsem mu povolila. A to z toho důvodu, že každý máme jiné představy o tom, co nás v sexu uspokojuje a naplňuje
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ne myslím si že by netolerovala alespoň s dlouhodobého hlediska, vždy si myslím že se začnou řešit různé otázky okolo jednoho nebo druhého....je to velice tenký led, po kterém se musí umět chodit a i pod těmi nejlepšími se může prolomit
.
Ten rozdíl vnímám i já, a to jsem chlap..
Milenka na sex je v pohodě, ale milenka na svěřování a trávení společného času NE.
Osobně jiného chlapa neznám, co by měl tolerovány milenky....
Trochu bych se bál, že ho jiné přeblafne lépe, postačí jinak....a bude změna partnerky.
Můžeš psát 100x že se to nestane, že si věříte...atd.
Kdysi sem měl sousedku, krásnou babu. Tak dlouho nutila manžela do 4ky, až to provedli. Když to proběhlo, její muž odešel k té paní z toho páru....
Rozvod byl brzy. Dneska je sama se 2 dětmi
Trochu bych se bál, že ho jiné přeblafne lépe, postačí jinak....a bude změna partnerky.
Můžeš psát 100x že se to nestane, že si věříte...atd.
Kdysi sem měl sousedku, krásnou babu. Tak dlouho nutila manžela do 4ky, až to provedli. Když to proběhlo, její muž odešel k té paní z toho páru....
Rozvod byl brzy. Dneska je sama se 2 dětmi

Tolerovala by žena milenku?
Nebo jedna žena po zbytek života? Jede to?