Vraceni zadosti o pratelstvi?

Lze zrusit zadostbo pratelstvi?

Omylem jsem u nekoho kliknul na zadost o pratelstvi, anta se rovnou odeslala. Jde ji prosim nejak smazat/zrusit? Nebo musim pockat, jestli ji dany uzivatel prijme a pak kdyztak zrusit pratelstvi? Diky!
Žádost zrušit jde,najdeš to v profilu, nevím teď kde přesně, ale 2x jsem taky musel žádost smazat. 1x jsem jí nechtěně poslal já a 1x přítelkyně. Někde bys měl najít žádosti o přátelství a tam je položka moje žádosti, nebo tak nějak se jmenuje a v ní tu žádost zrušíš.
No tam jsem byl, ale žádný křížek nebo tak jsem nenašel... Ještě kouknu.
Á tak jsem to našel! Ten seznam žádostí o přátelství je posuvný a má v pravo další informace i tlačítko na smazání. Tak ještě jednou díky!
(Nejen) Amatéři se postupně stávají méně přehlednými a uživatelsky méně příjemnými. Mnohé je skryté, je třeba honit myš, jestli se nám někde něco skrytého neobjeví. Bohužel je to trend všude, dříve používané statické nabídky ale byly dle mého názoru mnohem lepší.
máš pravdu - ja napríklad neviem tu nájsť oddelenie pre záujemcov o S/M. Vieš poradiť?
Neni to spise tim, ze zdejsi uzivatele se stavaji uzivatelsky blbejsimi co misto mysi honi fogla pod klavesnici? *22* Ale on je to trend bohuzel vsude *3*
Nwm, jestli Vy si připadáte jako uživatel blbý a blbější, já tedy ne, i když samozřejmě, věk se (nejen) na myšlení podepisuje - to co jsem zvládal ve 20 mi třeba dnes může dělat potíže, ale zase jsem v mnoha věcech zkušenější než jsem byl ve 20.
Na tom, že statické nabídky jsou určitě uživatelsky příjemnější než hledat myší cosi někde skrytého (na mobilu pak prstem) si ae trvám!
Jo, a třeba sjíždět forum, které má přes 1000 příspěvků, to je na mobilu fakt super, když se chcete dopracovat až k tomu poslednímu příspěvku na konci. Třít ebonitovou tyč liščím ohonem aneb vyrábět statickou elektřinu prstem na displayi mobilního telefonu. Čím větší pádlo, tím lepší :-)
tnt83
tnt83 Inattivo 6 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
OK, nevyjádřil jsem se zcela přesně.
Tak tedy před-před-před-před-před-poslední příspěvek. Prostě ne zcela poslední, ale třeba ve spodní třetině.
Jinak mi nevyhovuje údaj "před X minutami", před X hodinami", před "X dny". Jelikož se nové příspěvky neukládají zcela zákonitě jen na konec, ale třeba i doprostřed stránky, podle toho, na čí příspěvek se nově reagující Amatér zrovna napíchne. Můžu si sice dát do vyhledávacího pole "před X minutami", ale najde mi to jen oněch X minut. Pokud údaj je P, R, T, Y, W nebo Z minut, tak musím dát do hledání na stránce alespoň základ slova minuta, den, měsíc a jejich skloňované varianty.
Kdysi byl údaj zcela konkrétní - v podobě datumu, hodiny a minuty. Takže jsem věděl, že naposledy jsem byl na určitém vláknu fóra 20.11. a chci najít všechny nové příspěvky po tomto datu. Zadám do vyhledávání 21.11., 22.11., 23.11. a najde mi to všechny příspěvky od mé poslední návštěvy, klidně uprostřed stránky, pokud se někdo novým příspěvkem nenapíchl na ten poslední příspěvek umístěný na konci stránky.
Nevím, zda jsem to popsal dost srozumitelně. Týká se to samozřejmě vlákna s mnoha příspěvky (třeba zmiňovaných 1000 a více); ve vláknu s 10 příspěvky z dnešního a včerejšího dne se orientovat dá :-) (edited)