Tak bych to shrnul.
Je to normalni, dela to kazdej a kdo rika ze ne, tak to dela dodnes😊
Vzal jsem si z toho, ze pokud to nema vliv na chod rodiny, vykon v praci nebo ze bych kvuli tomu zanedbaval neco jinyho, velkej problem to nebude.
Vysledkem teda asi bude, ze nezavedu razantni konec honeni, jen to vyrazne omezim. Na manzelku si vzdycky pockam, az ona prijde. A to ona prijde. Rekl bych, ze ji to se mnou bavi, i kdyz by mohlo castejc😊. Jen to holt nebudu vyzadovat kazdej den a vyvaruju se tim zklamani z odmitnuti. Lepsi usinat se stojicim, nez usinat se stojicim a nasranej😊
Kazdopadne bych vam vsem moc rad podekoval za vase nazory. Bude to znit jako fraze, ale jsem vam moc vdecnej, pomohli jste mi, ani nevite jak. Vsechno je to o hlave a tam se mi to asi ted trochu porovnalo. Asi jsem se s tim potreboval nekomu sverit.
Takze vsichni odeme mate 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Je to normalni, dela to kazdej a kdo rika ze ne, tak to dela dodnes😊
Vzal jsem si z toho, ze pokud to nema vliv na chod rodiny, vykon v praci nebo ze bych kvuli tomu zanedbaval neco jinyho, velkej problem to nebude.
Vysledkem teda asi bude, ze nezavedu razantni konec honeni, jen to vyrazne omezim. Na manzelku si vzdycky pockam, az ona prijde. A to ona prijde. Rekl bych, ze ji to se mnou bavi, i kdyz by mohlo castejc😊. Jen to holt nebudu vyzadovat kazdej den a vyvaruju se tim zklamani z odmitnuti. Lepsi usinat se stojicim, nez usinat se stojicim a nasranej😊
Kazdopadne bych vam vsem moc rad podekoval za vase nazory. Bude to znit jako fraze, ale jsem vam moc vdecnej, pomohli jste mi, ani nevite jak. Vsechno je to o hlave a tam se mi to asi ted trochu porovnalo. Asi jsem se s tim potreboval nekomu sverit.
Takze vsichni odeme mate 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Zajímavé je že se všude na internetu i jinde píše "jak zvýšit sexuální libido a jak častěji užívat sex ", ale nikdy jsem neviděl článek: " Jak snížit libido a jak méně provozovat sex"..
Takže rada by byla spíš aby si partnerka přečetla jak zvýšit sexuální libido u ní, protože všude jde jen najít rady o zvýšení, nikoliv o snížení libida.
Takže rada by byla spíš aby si partnerka přečetla jak zvýšit sexuální libido u ní, protože všude jde jen najít rady o zvýšení, nikoliv o snížení libida.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Za mě teda....očividně ty bys měl potřebu furt, ona nechce a dá ti jednou týdně. To nevypadá na "z její strany" nějaké sexuální potřeby. Při tom jednom týdně...prožívá to? Baví ji to? Udělá se? Užívá si to? Je aktivní nebo čeká až bude konec? Nad tím vším se zamysli. A pak jestli budeš zklamaný tak to vidím tak na rozvod, asi prostě nejste kompatibilní. A jestli zjistíš, že ji to baví a má to ráda, tak super. Ale ty máš očividně asi větší potřebu, tak si pořiď milenku/milenky. A nebo ji zkus překecat na swingers, ale to je kurva-fest riziko obecně v takové situaci. To by se mohlo rovnat rozvodu hned.
Jen mu dávej za uši, co se do něj vejde. A počítej s tím, že se to nezlepší a bude to jenom horší. Budeš závislejší čím dál víc a tím pádem i víc honit.
Zkusil bych si najít nějakou jinou aktivitu, která tě opravdu chytne a umožní ti alespoň na chvíli zapomenout na honitbu. Pak je tu ale klasický problém "co s volným časem?". Abstinence podle mě k ničemu nepovede, sex je jedna z nejzákladnějších potřeb, s tím nic moc nenaděláš. To už spíš nějakou bokovku, která bude mít stejné nenaplněné potřeby.
Jinak honit/šukat jednou denně je normál, dnes už doktoři doporučují jako prevenci rak. prostaty. (edited)
Jinak honit/šukat jednou denně je normál, dnes už doktoři doporučují jako prevenci rak. prostaty. (edited)
Popisuješ můj život. Honění jsem aspoň omezil jen na jednou denně, manželka mne připustí tak jednou dvakrát do týdne a to už kroutí očima, že chci jen sex. Tak taky občas trucuju, ale je to pak s ní horší. Jinak ona taky potřebuje sex víc, vím, že taky honí i že stíhá milence. Prostě nechce vše jen se mnou. I to pochopím.
Já bych to neřešil a nechal to,jak ti to funguje.
Lékař s tebou neudělá nic jiného, než že by tě poslal k psychoušovi na pokec a pak by ses učil abstinovat a dělat jiné aktivity. Ale i u toho všeho jsem vždy stíhal i sex sám se sebou nebo s jinými. Krom toho, tím,že si budeš odpírat to co tě baví, budeš zase jen trpět.
Můžeš zkusit co já, omezit to na jednu soulož a jedno honění na den. Nebo zpravidla jedno honění na den.
Možnost je, že to puzení časem bude trochu mírnější. Trochu.
Já bych to neřešil a nechal to,jak ti to funguje.
Lékař s tebou neudělá nic jiného, než že by tě poslal k psychoušovi na pokec a pak by ses učil abstinovat a dělat jiné aktivity. Ale i u toho všeho jsem vždy stíhal i sex sám se sebou nebo s jinými. Krom toho, tím,že si budeš odpírat to co tě baví, budeš zase jen trpět.
Můžeš zkusit co já, omezit to na jednu soulož a jedno honění na den. Nebo zpravidla jedno honění na den.
Možnost je, že to puzení časem bude trochu mírnější. Trochu.
No není to rada odemě ale třeba se v tom uvidíš. Nevím kolik ti je let, mě 44. Dlouhou dobu sem jezdil s TIRem, a hodně sem honil. Doma problém nebyl aspoň to tak vypadalo. Jenže když sem přestal jezdit taky mi to doma nestačilo, a samozřejmě poněvač sem hlupák a tvrdéj chlap tak došlo k rozvodu.
Od té doby tápu ve vodách sexuality a nemůžu žádnou najít, dlouho, cca v řádku let. Ale prostě doufám že jednou ta pravá přijde.
Asi hromada lidí nazná že su hňup, což cca připouštím.
Ale být ve vztahu kde se každého sexu doprošuju, NE, to radši budu sám.
Od té doby tápu ve vodách sexuality a nemůžu žádnou najít, dlouho, cca v řádku let. Ale prostě doufám že jednou ta pravá přijde.
Asi hromada lidí nazná že su hňup, což cca připouštím.
Ale být ve vztahu kde se každého sexu doprošuju, NE, to radši budu sám.
Proč bys musel s barvou ven?? Vždyť to nemusí nikdo vědět...
Když už pominu, že nechápu, proč bys s tím měl něco dělat, tak už vůbec nechápu, proč by ses měl stydět říct to doktorovi. Nevidím to jako nic, za co by ses měl stydět (dělají to všichni) a řekl bych, že frekvence 1x denně není nic nenormálního.
Každopádně abstinencí ty chutě určitě prominou. Jak se říká, s jídlem roste chuť.
Každopádně abstinencí ty chutě určitě prominou. Jak se říká, s jídlem roste chuť.

Zavislost na onanii/sexu
Jak se toho svepomoci zbavit?
cca od 13 denne masturbuju. Je mi 39. Nekdy i nekolikrat denne. Ted v dobe homeofficu je to vubec tragedie.
Mam zenu, kterou miluju a predpokladam, ze to vubec netusi. Problem je, ze ja bych mohl porad, kdezto ona tak jednou za tyden. My se treba rano pomilujeme, ona odejde z loznice, ja vezmu telefon, amatery a jeste jednou si to udelam sam. No hruza. Ji uz asi nebavi me furt odmitat, a tak na narazky radsi ani nereaguje a pocka az se urazim. Ja kazde odmitnuti strasne tezko nesu.
Rozhodl jsem se s tim neco udelat. Procital jsem tady diskuse, jak to nekdo zkousel abstinenci. Ja se vcera rozhodl, ze si to rukou co nejdele neudelam. Myslite, ze to pomuze? Ze nebudu potom, kdyz si treba zvyknu, tak nadrzenej a podari se mi srovnat sve chute se zenou?Vim, dotaz jak od nactileteho, ale takova je realita...