Úplně nejlepší je když je holka tak zarostlá, že jí chlupy lezou z kalhotek. Lízat takovou kundičku je něco úžasnýho.
jj to je nádhera
Ahoj tak to mám doma a můžu ti říct že nádhera je to vzrušujíci
Ja som tiež vyznavač zarastených, ale ak má byť zarastená, tak poriadny hustý bobor .. nie zopár nariedko dlhých chlpkov .. a hoci pri lízaní je treba niekedy vyťahovať chlpky z úst :)) .. ale aj tak je to rajcovné, hlavne zasúvať do takej zarastenej :) ... hairy pussy .. sem sa :)
Já jsem také přírodní a to z několika důvodů
1)- kdo to má furt upravovat
2) mě se to líbí
3) líbí se to mému manželovi
Takže žádný důvod proč být vyholená?
1)- kdo to má furt upravovat
2) mě se to líbí
3) líbí se to mému manželovi
Takže žádný důvod proč být vyholená?
Ahoj to schvaluji taky mám manželku přírodní a je to super
Ještě jeden - nebýt "kusovka" protože to je In ... A další : hodně ušetříš :-)
Já se také neholím ,partner to má rád.
ja desne rad lizu chlupatice a cim vetsi pysky ma tim vetsi rajc wau
závidím Tvému manželovi, moje žena je holením posedlá.
moje je také hustě zarostlá holá mne nic neříká
Nevyholených žen je jako šafránu. Již dlouho hledám a stále nic. Po 20 letech, co jsem neměl nevyholenou už přestávám věřit, že najdu. Klidně bych se i přidal k páru.
nová bezplatná seznamka pro sexuchtivé...www.nezavaznyvzt ah.cz
krásný den.já mám rad pěknou holou broskvičku která je opečovávana.tu pak vylížu až do suchá.ale bobr to nemusím
meleš kraviny bud jsi ještě píču nelízal a ani neviděl a nebo se jí to od tebe nelíbí protože pokud jí to vzrušuje tak nemůže nikdy vyschnout naopak vlhne čím dál víc nechlub se jakej jseš sexuální drak když za moc nestojíš
Ahoj, je mi 40/7, nabízím službičky a mám přírpodní klín, velký poštěváček, pokud se rozhodneš mě kontaktovat na mě je kontakt 776770989
dalbychu já to věděl že nám zase ukážeš a připomeneš cos za debila ty se nezapřeš at si vymyslíš jakýkoliv nick s tím ses chlubil ty jak požíráž vlastní semeno a sejra za předkožkou a ta tvoje si jí holí proto že se sejra z chlupů blbě vybírá , toaleták neznáte protože si prdel navzájem vylížete vylízej mámě píču už jste zase v Chánově no v Bohnicích vás umyli tak máte zase na měsíc pokoj a vymysli si nový nick zdarec i korouhevníka už máš docela dlouho
ty se nezapřeš,takový debil se pozná lehce i když má víc nicků.
dalbychu debílku já jsem nick nic- moc a ne sexnebi neměníme nicky jako ty kačdý máme svůj pouze máme většinou stejný názor žes debil a ještě se nám nestalo jako tobě že ses pod jedním nickem přihlásil a druhým podepsal to se může stát tobě s plesnivým mozkem už ani nevíš co píšeš akorát tě obdivuji že si pamatuješ všechny ty hesla holt debilové mají bunky pouze na něco jako ty na lhaní na vulgaritu a pod.až tě zase chytnou a zavřou do Bohnic tak si nech taky umýt a ostříkat ten plesnivej mozek debile.
Napsal jsi mu to dobře už je od něj pokoj snad zdechnul mě se ted ozvala zirafa31 vynadala mi že za to že se mi líbí zarostlé ženské klíny bylo to dost vulgární , ona tu každé ženěv nadává sedláčka když není oholená , hloupá husa je to ta zirafa a ten 60 milan no to je ale debil ženy nenechte se urážet od takových primitivů a neholte tu nádheru
tazirafa je nějaká divná no co to může být zač když se shodují v názorech s tím debilem 60milan četl jsem komentáře ke galeriím už dříve obou no názory debilů vy dvá co sem lezete chodte si na slovenský internet a naše hezká děvčata nekritizujte kdyby sis tak chtěla uříznout frajtra až si budeš holit tu kundu ty krávo pitomá
Tiez som priaznivec prirodnych a jednu taku mam doma, moja manzelka si holi len podpazusie a nohy....cez leto aj okraj plaviek, pretoze bol problem s uprenymi pohladmi, inak ju ma brutalne zarastenu ;)
ahoj je pěkné i když vykukujou chlopky z kalhotek. Je to rajcovní, ale to skoro vůbec nevidí.
Pokud by jsi měl zájem okusit jinou zarostlou mám profil NikcaN Brno tel. 776770989
ajéjé debilní a vulgární dalbych se vetřel do debaty a je po všem , no když už ses nám sem vecpal tak nás pouč o sauně co to je ta sauna ? třeba se i zasmějem
tak jsou přeci jen ještě normální chlapi kteří mají rádi normální ženy a ne pouze ty vyholené každé která jí má zarostlou to zvýrazní krásu ženy
Questo post è stato eliminato dall'utente.
máš pravdu ale přeci jen se objeví občas nějaká s krásně zarostlou v sauně nebo na nuda a to potom mám problém abych nebudil veřejné pohoršení ty vyholené mě tak nevzrušují a hlavně že jí má manželka zarostlou. Měl jsem kamarádku která ji měla oholenou a měl jsem problém se vzrušit přišel jsem domu šáhl jsem na manželku a mohl jsem s ním rozbíjet ořechy kamarádství skončilo i když si jí nechala zarost ,tak jí měla takovou jako vypelíchanou , žádný pořádný drn chlup honil chlup nic hezkého to nebylo proto si jí taky možná holila
jo to se mi taky líbí. Ale je jich málo a hlavně starší.
Jednu takovou jsem měl - chlupaté podpaží, a kundička. Bylo nádherné
Taky mám zarostlou kundičku a velký poštěváček. Niki profil NikcaN 776770989
Je to pěkné
Protože akorát pitomec může tvrdit že měl potom hubu plnou chlupů. Chlupatýho poštěváka jsem nejen já, ale asi nikdo v životě neviděl ...
Ahoj milovníku chlupatývch kundiček, já jsem s chlupatou kundičkou a velkým poštěváčkme, pokud budeš mít zájem kontakt na mě je nick NikcaN 776770989
Hezkej BOBŘÍK opravdu se takovej u mladejch málo vidí, jen tak dál je to paráda se mazlit s KOŽÍŠKEM.
Ahoj koukal jsem na tvůj profil a moc krásná je to hezké když je žena přírodní

Přírodní klín
Rád bych vylízal