Robil som 3 roky taxikára a určite by som ťa za to nevyhodil.

Ale asi by som oveľa viac pozeral do zrkadla (edited)
Ale asi by som oveľa viac pozeral do zrkadla (edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ked som bola este mladucka tak ma kamos vytiahol s diskoteky do akejsi ulicky na cigaretku kedze som na verejnosti nechcela fajcit. Tam sa to akosy zacalo zvrhavat, chytal ma za cicky a aj do rozkroku aj ked to bolo fajn tak som robila prieky akoze to nemozme a podobne fori. Ako som odolavala tak som zbadala na stene priemyselnu kameru a vtedy ma to doslova nakoplo, moja picka zacala stekat a uz som bola jasna ze mu podrzim....aj sa stalo trtkali sme ako divy a ja sa divala do kamery bol to zvlastne a zaroven vzrusujuce ked mate pocit ze vas pozoruju a skryto zavidia.
Super, až sa mi z toho postavil.
Nudaplaz, jazero, v aute za bieleho dna pri chodniku ale to bola len hlasna prstovacka, vodne bicykle v senci, tesco v kabinkach, aupark wc, aupark parkovisko, oral v clne na jazere, balkon
Lanovka dole Chopkom tesne pred koncom na Priehybe.Na parkovisku v noci na aute pred tescom.....
par osobných skúsenosti:
Posilka po záverečnej
Strecha paneláku
Pobrežie Dunaja v BA na lavičke
Fajka na nudaplazi (jedna pani sa tam hrozne rozčuľovala a fotila si a chcela zavolať policajtov ale nič z toho)
WC v podniku
aaa.. Ehm detská škôlka v noci a cintorín ☺️
A určite ešte nejaké...
Rad by som skúsil možno kostol 😈
A veriaci môžte sa domna pokojne pustiť 😂
(edited)
Posilka po záverečnej
Strecha paneláku
Pobrežie Dunaja v BA na lavičke
Fajka na nudaplazi (jedna pani sa tam hrozne rozčuľovala a fotila si a chcela zavolať policajtov ale nič z toho)
WC v podniku
aaa.. Ehm detská škôlka v noci a cintorín ☺️
A určite ešte nejaké...
Rad by som skúsil možno kostol 😈
A veriaci môžte sa domna pokojne pustiť 😂
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.

netradicne miesta na sex
public alebo nieco este viac sexi?