Taky jsou tu i bohužel i ženy vydávající se za může
Fandím všem co to tady berou s nadhledem s humorem a recesí, naopak nechápu ty, co tady pořád někoho poučujou, vykřikujou a řešej nesmysly a dělaj na každýho ramena, přitom to jsou ve skutečném světě jenom přizdisráči co pořád jenom kňouraj.
A uplně nejhorší jsou ti, co si tady hrajou na doktorky a raděj lidem jak si stáhnout předkožku a nebo ta co tady každýho poučuje o pravopisu.
A uplně nejhorší jsou ti, co si tady hrajou na doktorky a raděj lidem jak si stáhnout předkožku a nebo ta co tady každýho poučuje o pravopisu.
Rimidalv, souhlas! Stále stejní tu hejtujou a píšou nesmysly úplně mimo mísu. Ani není třeba psát, kteří konkrétně. Oni sami vědí nejlíp, ale možná jim to časem docvakne a přestanou.
Tohle fórum je od toho, aby si tu podobně naladěný lidičky sdělovali informace nebo si dohodli příjemné chvilky.
Tohle fórum je od toho, aby si tu podobně naladěný lidičky sdělovali informace nebo si dohodli příjemné chvilky.
Přesně jak jsem psal, reagují stejní kriplové. Proto to tu stojí za hovno a nic se tu nikdo nedozví. Tedy kromě pár debilních příspěvků vybraných dementů.
Ne, přesně na to fórum neslouží. Fórum slouží k diskuzi. Na dohodnutí si příjemných chvilek máš soukromý zprávy a inzeráty.
Já z toho jednoduše mám prdel.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hele zas jim to nemůžeš brát třeba je to jejich smysl sebeuspokojení tím že si na chatu vytvářejí pod více nicky svůj vylhaný názor a ve svých lžích se umocňují , ber že tato varianta je lepší než kdyby přišel domů flustrovan že mu někdo oponoval a bezdůvodně by si své ego vybil na svém příteli ,je to prostě taková lehká vytvořena faleš jeho života podobná jako některých na fb.

Hejty a komentáře na fóru
Proč má někdo tu potřebu