Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vymlouvat se na: "Já to dělal záměrně, jen abych tě naštval" je asi nejstarší, nejdebilnější výmluva, když člověk je prostě blbej a neumí si přiznat svou chybu.
Vzhledem k tomu, jak moc mokrá postel byla, tak zápach nejde skoro vůbec cítit, pokud člověk nedá nos až k matraci, takže to spíše vypadá, že šlo o ten první zmiňovaný případ. Případně, kdyby šlo jen o únik moči, znamená nebo signalizuje to něco?
Asi máš pravdu, protože k tomu docházelo zejména v pozici, kdy jsem v ní byl nejhlouběji.
A copak jsi ty? Davas psychologicke rady. Urcite je mas nejak podlozene. Na me pusobis jak pubertak, ktery neco udelal spatne a ty mu to reknes, zacne volat "kliiid". Zatimco jediny neklidny je on... Bohuzel, hloupost se casto snoubi s aroganci a agresivitou. A predpokladam, ze me ted priberes do portfolia a dostanu nejakou peknou radu taky:-)
A tak to já bych ji teda šukal.
Měl jsem kamarádku, byla moc krásná, ale všechno brala strašně vážně, nikdy nepochopila ani dětský vtip, natož nějakou ironickou poznámku, v kině se strašně divila, čemu se všichni smějí.
V devadesátém roce odjela do Itálie a už jí nikdo nikdy neviděl, nic proti tobě nemám, ale nevím proč, vždycky když si přečtu ty tvé komentáře, tak si na ní vzpomenu....
V devadesátém roce odjela do Itálie a už jí nikdo nikdy neviděl, nic proti tobě nemám, ale nevím proč, vždycky když si přečtu ty tvé komentáře, tak si na ní vzpomenu....
Takže bych to spíš měl brát jako kompliment? :D

Pomočení při orgasmu
Pomočení při orgasmu