Tehotná

Ahojte poraďte

Ahojte poraďte mi priateľka tehotná a moc nechce sexovať a vymýšľať polohy viete aké sú naj pre ňu? Dik
Jsem podruhé těhotná a sexovali jsme až do porodu. Nejradši to mám zezadu a to šlo skvěle i v pokročilém těhotenství. Klasika misionář taky v pohodě, z boku. Když jsem byla nahoře, už to bylo pro mě náročnější, ale taky to šlo. Kromě nějakých akrobatických poloh jde skoro všechno. Ale možná partnerka nemá prostě v těhotenství chuť, nepřijde si atraktivní.
Prečítal si si po sebe čo si vôbec napísal ? Citujem tvoju vetu : Ahojte poraďte mi priateľka tehotná a moc nechce sexovať a vymýšľať polohy viete aké sú naj pre ňu? Dik
Moja odpoveď : V prvom rade musí vedieť tvoja priatelka aké polohy sú pre ňu vhodné, keď je momentalne tehotná. Jej sa musíš spýtať, nie nás. My predsa nemôžeme vedieť že aká poloha jej momentálne vyhovuje, keď je v požehnanom stave. A druhá vec je, že píšeš, že moc nechce sexovať. Tak tu je každá rada drahá, keď nechce sexovať, my Ti v tomto naozaj nepomôžeme, toto všetko si v prvom rade preber s priateľkou a nie s nami.
V profile máš
Ahojte som mladý sympoš dlhsiu dobu nezadaný a hladam si fajn zienku párik na priatelstvo vztah a pekne sex stretka
Si nezadany hľadáš vzťah a priateľka je tehotná .....
Hej ale profil bol robený pred neviem koľkými rokmi a není zmenený
Za 9 rokov nemal čas urobiť zmenu v profile,..musí sa venovať tehotnej priateľke,..Kdo ti asi toto zožerie,.???.*23**23**23*
Vy ako často meníte profil?...
Nejde ako často.
Ale načo mi je profil, kde mám uvedené, som mladý nezadaný sympos, 33 rokov. Hľadám ženu na vzťah...
Realita som zadaný, 42 ročný, priateľka čaká dieťa.
A ešte podľa posledného albumu už nemáš 17/5 aké 17.5/5.5:) (edited)
Niektorá je tehotná 9 mesiacov, niektorá 9 rokov.
Bol robený pred 9 rokmi, čiže už máš nie 33 ale 42, už aj priateľku, aj tehotná je.... :))