Questo post è stato eliminato dall'utente.
tak ja na WhatsApp komunikuji jen s lidmi ktere mam v kontaktu, pokud mi napiše nezname čislo a komunikace nema ani hlavu ani patu tak to čislo blokuji. A mimo to mam sve čislo i na svem webu a za celou dobu jsem neměl žadny nějaky podivny kontakt.
Jo a co se tyče komunikace, tak je daleko rychlejši na WhatsApp než komunikace pomoci zdejši Appky, a když jsem na PC tak mam taky WhatsApp zapnuty v prohližeči a komunikace je suprova. (edited)
Jo a co se tyče komunikace, tak je daleko rychlejši na WhatsApp než komunikace pomoci zdejši Appky, a když jsem na PC tak mam taky WhatsApp zapnuty v prohližeči a komunikace je suprova. (edited)
Tady se to taky nedá zjistit, to je stejný.
A pokud je někdo místní pošuk a začne dělat něco proti zákonům a slušným mravům, tak jsou na to zákony.
To že si někdo bude zjišťovat kde bydlíš a pod. Je jako teď oblíbené tvrzení, že při testech no covid ti dávaj do mozku čip, aby tě mohli sledovat ...
(edited)
A pokud je někdo místní pošuk a začne dělat něco proti zákonům a slušným mravům, tak jsou na to zákony.
To že si někdo bude zjišťovat kde bydlíš a pod. Je jako teď oblíbené tvrzení, že při testech no covid ti dávaj do mozku čip, aby tě mohli sledovat ...
(edited)
Tak pokud používá jedno tel. číslo i na podnikání, zjistíš výše uvedené celkem snadno. Stačí podle čísla vygooglit jméno / název firmy. U nás jsou informace jako sídlo podnikání, bydliště zodpovědné osoby a její datum narození veřejně dostupné v registrech. Pokud je fyzická osoba podnikající plátce daně, tak znáš i RČ. 
Jinak tedy se zbytkem souhlasím. Pokud se někdo chová nepřístojně, např. stallkuje, jsou na to zákony. Každopádně přístup Tricho tomuto předcházet mi přijde lepší volbou než později "hasit požár". (edited)
Jinak tedy se zbytkem souhlasím. Pokud se někdo chová nepřístojně, např. stallkuje, jsou na to zákony. Každopádně přístup Tricho tomuto předcházet mi přijde lepší volbou než později "hasit požár". (edited)
Ne bohužel tady v tom státě je to úplně jedno ponevač tady nějaký GDPR je jen zkratka která nic neřeší já třeba přihlásil motorku na značky a do měsíce sem měl v poště akci na pneu a dokonce i spočítáno v rozměrech co na motku sedej takže za mě tady to funguje nějak obráceně
No já tu našel a to poměrně rychle. Skvělou ženu s kterou máme báječný přátelsko milenecký vztah už téměř 4 měsíce ☺️
Můžu dostat speciální kategorii? :D Něco jako: "Nechtěl ten sex už od začátku?" :D
No právě! :D Proto si myslím, že bych si zaloužil nějakou speciální kategorii :D

Hledání kamarádky
zajímá mě tvůj názor