womanizery

womanizer

Nemáte niekto skúsenosti s touto hračkou? Už dlhšie nad ňou rozmýšľam, len by som chcela mať istotu, že funguje. Predsa len je to trošku drahšia záležitosť
Takže včera večer vyskúšane 😇. Kúpené Pro 2, tá hračka nieje na stále používanie, iba niekedy si urobiť rýchlu radosť 🙂. Chvíľku trvalo nájsť správne miesto 🙂 aby to malo poriadny efekt 😀. Impulz 4 alebo 5 😇 menší bol slabý. Rýchlosť bola zázračná 3 minúty 😀. Popravde ťa druhá hračka bola lepšia 🙃
Zajtra čakáme poštu a uvidíme či to je dobre 🙂, plus ešte nejaké maličkosti
Ahojte. Až na základe tejto témy som sa začal zaujímať o womanizer, satisfyer. Po množstvách pozretych videách a recenzií som drahej polovičke nakoniec kupil Satisfyer PRO 3 plus a musím uznať, je to proste bomba :) ženy toto vám závidím. Tie čo ho nemáte, určite do toho, nebudete ľutovať ;)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Treba holiť do hladka nech sa nezoderie *3**4*
mame na to kolko to stalo sme ho pouzivali par mesiacov a potom to uz bola nuda
Rád vám stim pomôžem mám 19,5cm a výdrž. 30 rokov . Bývam v Pezinku 0951233416 moje c
Môžem vrele odporučať ale nie na pravidelne používanie ako bolo už spomenuté. Treba to striedať s inymy hračkami a zakaždým iný príchod orgazmu.
Ak by si mala záujem, mohol by som Ti poskytnúť womanizér na vyskúšanie...?
Satisfyer PRO Plus Vibration je super a funguje aj pod vodou::-) Vy-sku-sa-neee:-D
Ahojky...pre mňa je to úžasná hračka...používam ju sama ale aj keď som s priateľom*21*
Ked nechces utratit vela penazi, tak si kup Satisfyer, robi podobnu sluzbu a je lacnejsi. Pripadne ich obe znacky predavaju aj jednorazove, one night za par euro na vyskusanie
Je ťažké povedať, čo funguje a čo nie, myslím si, že každý človek je iný, ale je to jedna zo šikovných hračiek, ktoré si ženy veľmi chvália a je milé ich sledovať pri orgazme s ním... :-)