Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vánoce jsou absolutně asexuální období. Nic si z toho, že tě zrovna o vánocích opustila přítelkyně, nedělej, i když to zřejmě hodně bolí. Kdybyste spolu měli děti, a třeba spolu spláceli hypotéku nebo měli nějaký společný majetek, bylo by to mnohem horší. Jedno hospodské přísloví praví, že je všude kunda o dvou pyscích. Když jsi sbalil tuhle, sbalíš i jinou a lepší. Hodně zdaru, a ať se kouří z hlavně!
Pro to, aby byly vánoce asexuálním obdobím, existuje více příčin: 1) u nás, ve vyšších šířkách na severní polokouli, v české kotlině obzvláště, se jedná o klimaticky nejnepříznivější část roku - nejkratší dny, ponuro, šedivo, nevlídno, lezavo...dva tři ošklivé měsice máme sice už za sebou, jenže to ta otravná zima teprve začíná a jaro stále ještě v nedohlednu. Nanicovaté depresívní počasí a dlouhodobý nedostatek slunečního svitu sex nepodněcují, právě naopak. Další příčina: nákupní šílenství, shon, tlačenice, blázinec - a najednou utrum, mrtvo, nic nefunguje, všechno zavřené, nekoupíte ani sirky. Stupidní a vlezlé vánoční reklamy se objevují už v září, a do Štědrého dne se jejich počet a agresivita stupňují. Nic z toho sex nepodporuje. Pustíte si TV nebo rádio, a jako by nic než vánoce neexistovalo! Nic proti pohádkám, jenže když jsou všude po dobu 10-14 dní, začnou lézt krkem. Stejně jako písničky s vánoční tématikou a koledy. Otevřete si denní tisk a jeho přílohy, a nečtete nic jiného, jak ta či ona celebrita tráví vánoce. Probůh, co mi je po tom? Ať si o vánocích visí třeba za nohu, mně je to srdečně fuk. Takže na vánocích z hlediska sexu a erotiky je za mně příjemné to, že mají jako všechno na světě i svůj konec.
Ano, Vánoce symbolizují neposkvrněné početí (tzv. Immaculata conceptio). Pokud je chceš důstojným způsobem slavit, tak můžeš v tomto období pouze honit, jinak celé tyto svátky doslova znásilníš!
Čechové na řípu.
Přestaň skučet a zemři jako chlap!
Přestaň skučet a zemři jako chlap!
Skoč si do bordelu....to tě narovná...
Nemáš zač! You are wellcome! Pas de quoi! De rien!
Co chceš slyšet?! Přijde, odejde, ... a zase přijde nějaká nová... takovej je život! Such is life! Telle est la vie!
Co chceš slyšet?! Přijde, odejde, ... a zase přijde nějaká nová... takovej je život! Such is life! Telle est la vie!
Jóó... pro jedno kvítí Slunce nesvítí a pokud tohle udělala, byla to píča a ať táhne do prdele 

Takový holky znám... až jí spadnou růžový brejle, tak přileze zpátky, že to byla chyba a mrzí jí to. Určitě to bolí, ale na druhou stranu Ti to otevírá dveře k nový lásce, která za to bude stát víc.
Kdyby něco, napiš mi SZ
Takový holky znám... až jí spadnou růžový brejle, tak přileze zpátky, že to byla chyba a mrzí jí to. Určitě to bolí, ale na druhou stranu Ti to otevírá dveře k nový lásce, která za to bude stát víc.
Kdyby něco, napiš mi SZ

Vánoce na míru.
Přeji všem krásný vánoce.
Krásné vánoce.