Questo post è stato eliminato dall'utente.
Túžim vyskúšať milovanie v trojke pri scenári ja dole otočený tvárou k šuške ženy a a počas súlože s partnerom by som ju lizal a zlizal aj vystriekanu.....zatiaľ som ale nenašiel 🤷🏼♀️
Mne krásne vonia mušlička, keď je od semena, a keď sa s ním zmiešajú aj jej šťavy :) už len pri lízaní, keď vieš čo s ňou urobil cudzí muž, a vidíš tú lepkavú mušličku, alebo zadoček, alebo vieš že mu semeno spapala, no nádhera 🙄
Milujem chuť teplého semena na jazyku, kto mi strekne čerstvú dávku ?
Ja rád lížem moje semeno z chodidiel mojej priateľky
Nikdy som nemal ani nemal chuť,ochutnať semeno svoje či cudzie...jedinú záľubu v ňom mám ho striekať. Vlastne som si dával majzla pred zásahom ktorý v trojke hrozí...v trojke som jej ho dal do riťky v ktorej sa pár sekúnd pred tým vystriekal naš "sex-kamoš"..hneď ako som si to uvedomil som pocítil teplé semeno a hneď som striekal aj ja,tak veľmi ma to vzrušilo!!Sám som bol prekvapený aké mega to bolo!! Inú skúsenosť nemám ani nepociťujem mať...Všetkým Vám ho prajem veľaaaa,samozrejme každému podľa chuti :-)
Mne moje chuti :) je velmi dobre ;)
Možno by ti chutilo cudzie semeno z vlastnej ženy.Neskúšal si?
Prvý level majú zrejme "odlízané" viacerí s manželkou priamo z mušličky, z akejkoľvek časti tela. Cesta k takejto skúseností je obvykle rozmanitá a veľmi individuálna: náhoda, zvedavosť, submisivita ... Druhý level (cudzie semeno z vlastnej partnerky) už chce väčšiu odvahu, odhodlanie spoznať niečo čo sa považuje na čosi čo už je cez čiaru, prípadne úplnú stratu kontroly pri nespútane vášnivom sexe. Pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným je to úžasná vec, ktorú keď raz skúsiš, nechceš sa jej vzdať a keď ju doma nemáš, tak to vyhľadávaš inde
(edited)
Ono je to tak, že kým nemám orgazmus, mam na to fakt chuť, ale keď sa už vystriekam, nějak ta chuť prejde. Párkrát sme sa ale s manželkou dohodli, že ma k tomu "donúti" a sadne si na mňa. Po pár sekundách je chuť naspäť %), je to veľmi vzrušujúce! Zatiaľ len moje, fantázia však pracuje a v nej by som skúsil aj semeno iného muža, ktorý sa do nej vystrieka. Kedy a ci vôbec dôjde k naplneniu tejto fantázie, sa neodvážim predpovedať.
Svoje lížem často z bruška a pi*ky
Mňa láka vylízať vystriekanu pičku. Zatiaľ som ale žiaden párik nenašiel 🤷🏼♀️
To aj my. Semeno lízať je super

Lizanie semena
Lizanie semena so zeny