Třeba proto, že se jeden cítí být ženou v mužském těle? Nebo má dámské prádlo a oblečení jako fetish... To samé platí o lesbičkách kdy jedna z nich předstírá že má ptáka (strap-on) nebo se ráda stylizuje do mužského oblečení.... Je to tak prosté..Tisíc lidí, tisíc chutí....Já to mám jako součást fetishe, jsem bisexuál který šuká jak baby tak chlapy a vůbec se za to nestydím.
Ani jeden neni Gay! a proč? Gay nema zalibu v dámskem pradle a už vubec ho nezajimaji TV, CD jedinci. Ten co byl oblečen jak dvou dolarova šlapka s chemlonem na hlavě byl TV to jest trasnvestita a ten co ho klatil byl maximalně bisexual a věřim že to byl spiše tajny bisexual a to TV strašidlo bylo taky na 100% tajne jako 99% zdejšich TV
je to nemile ale je to tak spousta těhle jedincu žije ve svazku heterosexualnim a sve odlišnosti prostě taji.
To spolu nijak nesouvisí. Jedna věc je sexuální orientace a úplně něco jiného je sexuální chování, fetiše atp. U těch absolutně nezáleží na orientaci, podobné věci se objevují napříč celým spektrem orientací. Každopádně to nikomu neubližuje, takže je to čistě jejich věc. Mě to nebere a chlapa v dámském bych vedle sebe nechtěl, ale pokud to někomu vyhovuje, tak proč ne, nic mi do toho není.
Míchají se vám jabka a hrušky dohromady. Sexuální orientace nerovná se sexuální identita. Jen se potkali dva s totožnou sexuální orientací, ale s odlišnou sexuální identitou. A buď jsou k sobě natolik tolerantní, že svoje potřeby respektujou, nebo se sešli dva, kterým to takhle vzájemně vyhovuje a vzrušuje je to.
Stačí si zadat do gůglu pojem "sexuální identita" a trochu si počíst a bude to. :-)
Stačí si zadat do gůglu pojem "sexuální identita" a trochu si počíst a bude to. :-)

Gay v dámském převleku
Dotaz